Obnoviť stránku

55" Sencor SLE 55US400TCS

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Sencor SLE 55US400TCS

Na ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov je vhodné zaobstarať televízor s pestrou paletou funkcií a špičkovým obrazom. Slušná hodnota uhlopriečky 55" v kombinácii s rozlíšením Ultra HD 4K sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci na plnohodnotné sledovanie filmov i televízie. Dokonalé rozlíšenie 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Smart technológia televízora vám otvára pestrú paletu multimediálnych aplikácií. 

Zaujímavé parametre televízora 55" Sencor SLE 55US400TCS 

  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení 
  • Uhlopriečka televízora je rovných 55" 
  • Červené tlačidlo na ovládači na prečítanie napríklad aktuálneho programu, možnosť opätovného prehrávania, predpovede počasia či spravodajstva
  • Vstavaná WiFi televízora umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcia nahrávania na USB na uchovanie obľúbených filmov a samozrejme aj jeho prehranie 
  • Standard VESA prichytenie s vyrezanými otvormi so závitom s rozstupom 200 × 200 mm na prichytenie na stojan 
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do TV na ich jednoduché zobrazenie a prehranie 
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandard, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie 

Maximálne kvalitný obraz televízora Sencor 

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. 55'' Sencor SLE 55US400TCS s pokročilou technológiou zobrazovania vás presvedčí, že je správnou voľbou. Dôvetok 4K značí televízor dohromady so štvornásobným počtom obrazových bodov ako mávajú klasické Full HD televízory. Obraz sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri veľmi blízkom pohľade sa jeho kvalita nijako nemení, vždy je dokonale ostrý. Vysokú jemnosť obrazu sa hodí pri mnohých seriáloch, dokumentoch alebo filmoch z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály vzniknuté v menšom rozlíšení skúsi televízor preniesť do vyššieho a ľahko zlepší ich obraz. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie rôznych aplikácií, tieto televízory totiž dostávajú silnejší hardvér. 

Konektivita a DVB-T2 televízora 55" Sencor SLE 55US400TCS 

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, o funkčnosť mať strach nemusíte. Standard vysielania DVB-T2 televízor prehrá, je veľmi jednoduchým riešením aktuálneho prechodu. S DVB-S2 tunerom môžete prijímať signál zo satelitu, ktorý máva obvykle vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. Pri káblovej televízii možno pripojiť 55" Sencor SLE 55US400TCS pomocou tunera DVB-C. Všetky funkcie sa otvoria až s internetom, pre ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak sa nechcete púšťať do inštalácie kábla, máte možnosť pripojiť TV k internetu bezdrôtovo, pomocou WiFi. Tak ako pri počítači, aj na tejto veľkej obrazovke nájdete okrem špecifických aplikácií tiež klasické prostredie internetového prehliadača. Dnes už prakticky základnou funkciou je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku prostredníctvom USB portu. Tento model navyše dokáže na disk nahrávať. 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, SCART, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,4 cm
Výška 76,6 cm
Hĺbka 31 cm
Výška bez podstavca 71,1 cm
Hĺbka bez podstavca 9 cm
Hmotnosť 14,2 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS544q
Produktové číslo:  SLE 55US400TCS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04