Obnoviť stránku

55" Sencor SLE 55U02TCS

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Sencor SLE 55U02TCS

Na sledovanie obľúbených filmov a relácií si zaslúžite televízor s pestrou paletou funkcií a špičkovým obrazom. Príjemná hodnota uhlopriečky 55" spolu s rozlíšením Ultra HD 4K sa oplatí do obývačiek, kde má byť sledovanie filmu skutočným pôžitkom. Dokonalé rozlíšenie 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani potuchy.

Hlavné výhody televízora 55" Sencor SLE 55U02TCS 

  • Všetok obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení 
  • Snímková frekvencia 50 Hz sľubuje plynulý obraz 
  • Obrazovka s peknou uhlopriečkou 55" 
  • Možnosť nahrávania obsahu na vašu flashku na uloženie filmov i seriálov a následného prehrania
  • Standard VESA prichytenie s hotovými závitmi na skrutky od seba vzdialené 200 × 200 mm na zachytenie napríklad na stenu 
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandard,bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu 

Exkluzívna kvalita obrazu televízora Sencor 

Tipujete na prvotriednu kvalitu obrazu? 55' ' Sencor SLE 55U02TCS s pokročilou technológiou zobrazovania patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Dôvetok 4K pripadá televízoru s dohromady štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti televízorom deklarovaným ako Full HD. O obraz sa teda stará celých 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka dobrú úroveň prekresleniea a detailov. Ani pri bližšom pohľade sa kvalita nemení, vždy je dokonale ostrý. Veľmi jemné rozlíšenie sa hodí ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj klasické filmy a seriály nenatočené v patričnom rozlíšení zvládne televízor preniesť do vyššieho a ich obraz trochu prekukne. Nečakaným efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod inteligentných funkcií a aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva výkonnejší hardvér. 

Praktické funkcie na čele s DVB-T2 tunerom TV 55" Sencor SLE 55U02TCS 

Ak stavíte na klasickú anténu, o funkčnosť mať strach nemusíte. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 televízor zvláda, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. S integrovaným DVB-S2 tunerom možno prijímať signál zo satelitu, s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu aj množstvu programov. Ak máte káblovú televíziu, potom možno pripojiť 55" Sencor SLE 55U02TCS pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Veľmi obľúbenou, jednoduchou funkciou je pripojenie a prehrávanie obsahu z externých diskov pomocou USB konektora. Tento model zvláda aj nahrávanie na takýto disk. 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.0, SCART, Slúchadlový výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,4 cm
Výška 76,6 cm
Hĺbka 31 cm
Výška bez podstavca 71,1 cm
Hĺbka bez podstavca 9 cm
Hmotnosť 14,2 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS544w2
Produktové číslo:  SLE 55U02TCS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18