Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Samsung UE55RU8002

4,5 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55RU8002

Nová éra zábavy


Skutočne ohromujúce farby televízora Samsung UE55RU8002

Doprajte si pohľad na neuveriteľnú miliardu farebných odtieňov. Poskytne vám ho televízor Samsung UE55RU8002 4K UHD TV. O realistické zobrazenie každej scény vašich obľúbených filmov a seriálov sa postará technológia Dynamic Crystal Color, vďaka ktorej vášmu zraku neunikne ani ten najmenší detail.



Procesor na perfektný zážitok

Všetky jedinečné vizuálne zážitky, ktoré vám inteligentný TV vie poskytnúť, má na svedomí jeho prvotriedny hardvér. Srdcom televízora Samsung UE55RU8002 je výkonný UHD procesor, ktorý poháňa jeho pokročilé funkcie. Či už ide o úpravu farebnosti, optimalizáciu kontrastu alebo prehrávanie videa s vysokým dynamickým rozsahom.



Obraz Samsungu UE55RU8002 plný realistických detailov

Tešte sa na filmy v detailnom 4K Ultra HD rozlíšení, vďaka ktorému vám z obrazu televízora Samsung UE55RU8002 neunikne ani tá najmenšia maličkosť. Navyše si užijete tiež vysoký kontrast, jasné farby a ostré detaily vďaka pokročilej technológii UHD Dimming.



Pokročilý herný displej

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká vás iba plynulá jazda v tej najvyššej rýchlosti. Nový Samsung UE55RU8002 4K UHD TV podporuje technológiu FreeSync (VRR) a znižuje dobu odozvy, takže aj frenetická herná akcia sa na obrazovke vykresľuje bez nežiadúcich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa zase postará o dobrú viditeľnosť aj v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera skrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše inteligentný TV optimalizuje nastavenie obrazu a zvuku. To všetko zaistí režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami XBOX, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Odhaľte doposiaľ nevidené

Sledujte filmy a seriály v oveľa rozmanitejšej podobe a s bohatou farebnosťou. Vďaka podpore technológie HDR budú zábery skutočne tmavé aj perfektne žiarivé, takže si ich užijete doslova v novom svetle s pestrou plejádou detailov.



Jednoduchý prístup k zábave so Samsungom UE55RU8002

Samsung Smart TV sú teraz ešte inteligentnejšie. Využívajú totiž rozhranie Smart Hub a sú vybavené inteligentným ovládačom One Remote. Prehľadné menu vám uľahčí prístup k celej zábave od bežného televízneho vysielania až po nainštalované aplikácie. Pomocou One Remote môžete ovládať nielen televízor Samsung UE55RU8002, ale aj všetky k nemu pripojené zariadenia.



Praktické ovládanie domácich spotrebičov

Uľahčite si život so sofistikovaným riešením SmartThings. Táto praktická aplikácia sa stará o vašu inteligentnú domácnosť a k televízoru pripojí ďalšie inteligentné prístroje, ktoré používate. Funkcie robotického vysávača alebo smart chladničky tak budete mať pod kontrolou naozaj jednoduchým, rýchlym a centralizovaným spôsobom.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,72 cm
Výška 77,69 cm
Hĺbka 23,72 cm
Výška bez podstavca 71,35 cm
Hĺbka bez podstavca 5,87 cm
Hmotnosť 18,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Sivá

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR180h4
Produktové číslo:  UE55RU8002UXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08