Obnoviť stránku

55" Samsung UE55JU7502

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55JU7502


Obklopte svoje zmysly a staňte sa súčasťou deja

Revolučný zakrivený televízor od spoločnosti Samsung vás prenesie do nového sveta fantastických vizuálnych zážitkov. Budete mať pocit, ako by ste sa ocitli priamo v centre diania. Obrazovka je zakrivená pod správnym uhlom, aby vám poskytla najlepšiu možnú pozorovaciu vzdialenosť pre vašu obývaciu izbu.


Štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD

Rozlíšenie Ultra HD poskytne, že aj ten najmenší detail na obrazovke budete môcť sledovať jasnejšie ako kedykoľvek predtým. Váš UHD televízor od spoločnosti Samsung ponúka rozlíšenie, ktoré je štyrikrát vyššie ako Full HD, doplnené o presné a verné farby.


Presnejšie a vernejšie farby

Spoločnosť Samsung vyvinula špeciálnu farebnú technológiu PurColour pre zakrivené UHD televízory. Táto technológia zobrazuje širšiu škálu farieb a odtieňov, ktoré sú maximálne verné a prirodzené. Vzhľadom k tomu, že obrazovka využíva 8 miliónov pixelov, vyžaduje na vytvorenie detailnejšieho obrazu tiež vyššie farebné rozlíšenie.


Verný obraz s automatickým vylepšením hĺbky

Plochý obraz ožíva a ponúka skvelý zážitok zo sledovania vďaka technológii Auto Depth Enhancer od spoločnosti Samsung. Zakrivený televízor Samsung vám sprostredkuje väčší pocit hĺbky použitím rôznych úrovní vylepšenia kontrastu pre rôzne oblasti a objekty na obrazovke, takže si sledovanie viac užijete a obraz vás doslova vtiahne do deja.


Inteligentnejší televízor

Vaša brána k úplne novému inteligentnému zážitku, ktorý nájdete hneď v spodnej časti obrazovky, takže budete mať všetko neustále na očiach. Ľahko použiteľný panel ponuky vašej Smart TV poskytuje rýchlejší, plynulejší a intuitívnejší prístup k vášmu obľúbenému obsahu.


Od teraz si môžete naplno vychutnávať všetok obsah

Tieto televízory sú rýchle, výkonné, plné zábavy a hlavne sa ľahko používajú. Všetok svoj obľúbený obsah budete mať na dosah ruky prostredníctvom výrazne zjednodušenej služby Smart Hub.   Vynikajúci výkon umožňuje pohodlný multitasking.


Dokonalá synchronizácia

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje zdieľanie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Bez ohľadu na to, či ide o zábavné video vo smartfóne, o ktoré sa chcete podeliť s rodinou, alebo obľúbený televízny program, ktorý ste sledovali cestou domov a teraz ho chcete prepnúť na veľkú obrazovku, aby ste mali voľné ruky.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,9 cm
Výška 77,2 cm
Hĺbka 30,9 cm
Výška bez podstavca 72 cm
Hĺbka bez podstavca 11,4 cm
Hmotnosť 20,3 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  WR457p74
Produktové číslo:  UE55JU7502TXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04