Obnoviť stránku

55" Samsung UE55JS8002 SUHD

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55JS8002 SUHD

Televízor má vo svojom vnútri doteraz najpokročilejšiu zmes technológií na vychutnanie obrazu. Špeciálna farebná technológia PurColour zobrazuje širšiu škálu farieb a odtieňov, z čoho vyplýva maximálna vernosť a prirodzenosť. Auto Depth Enhancer pridáva väčší pocit hĺbky využívaním rôznych úrovní vylepšení kontrastu na rôzne oblasti a objekty na obrazovke, takže si sledovanie viac užijete a obraz vás doslova vtiahne do deja. O vtiahnutie do deja sa zaslúži aj 2-pásmová zvuková aparatúra (so subwoofery) a 3D obraz s plynulosťou PQI 1800 (picture quality index).

Kľúčové vlastnosti

  • Čistý dizajn s minimalistickým rámčekom
  • Exkluzívne technológie žmýkajú maximum z UHD
  • Skúste sa sústrediť na niečo iné
  • Zvuková aparatúra pridá na atmosfére
  • 2 tunery (DVB-T2/C/S2)
  • Intuitívne a svižné prostredie systému Tizen
  • Rozsiahly portál na zábavu a aplikácie
  • Pokročilá synchronizácia s mobilnými zariadeniami

Viac bodov, viac detailov

Nechajte sa unášať. Vďaka rozlíšeniu Ultra HD bude môcť sledovať aj tie najmenšie detaily, ktoré by na obyčajnej Full HD zostali skryté. UHD televízor má štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD. Aj keď sa pozeráte na zdroje s nižším rozlíšením, doprajte si kvalitu obrazu UHD. Inovatívnym spôsobom zvyšuje kvalitu obsahu v nižšom rozlíšení a približuje ju úrovni UHD.

UHD s podporou technológií

Vyššie rozlíšenie UHD tiež znamená, že reprodukcia vyžaduje náročnejšie spracovanie obrazu. Micro Dimming Pro vypočítava presný kontrast, farebné podanie a úroveň detailov nevyhnutné pre jednotlivé časti, aby bol výsledný obraz dokonalý - optimálna čierna, biela aj vykreslenie omnoho živších farieb. Aj keď sa v tmavých oblastiach objaví jasné miesto, Peak Illuminator vytiahne osvetlenie na správnu hladinu.

Synchronizovaná

Smart TV je možné prepojiť s mobilnými zariadeniami tak ľahko, že sa vám tým otvorí úplne nový svet zábavy a užitočných funkcií, ktoré vám doslova zmenia život. Televízor sa zapne presne vo chvíli, keď sa prebudíte a poskytne vám všetky informácie, ktoré sa vám budú hodiť na ideálne začatie dňa - napríklad váš denný harmonogram alebo predpoveď počasia. Jediným kliknutím môžete zdieľať obsah z mobilných zariadení na veľkej obrazovke alebo dokonca z televízora do smartfónu, aby ste mohli mať svoje obľúbené televízne programy neustále pri sebe.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 125,2 cm
Výška 76,2 cm
Hĺbka 23,2 cm
Výška bez podstavca 71,3 cm
Hĺbka bez podstavca 2,9 cm
Hmotnosť 22 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR457p77
Produktové číslo:  UE55JS8002TXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08