Obnoviť stránku

55" Samsung UE55J6272

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55J6272


Spoznajte novú realitu v rozlíšení Full HD

Vychutnajte si doteraz najlepšiu úroveň realistickosti domácej zábavy. Vďaka dvojnásobnému rozlíšeniu v porovnaní so štandardnými HD televízormi ponúka Samsung FHD TV úžasný zážitok zo sledovania, pri ktorom vás obraz doslova vtiahne do deja a úplne vás pohltí. Len čo spoznáte ostrosť a živé farby Full HD obrazu, vaše obľúbené televízne programy už nikdy nebudú také ako predtým.


Smart TV sa prispôsobili životnému štýlu 21. storočia

Vylepšené používateľské rozhranie je neuveriteľne intuitívne a ponúka množstvo zábavných a praktických funkcií, ktoré oceníte v každej situácii. Dokonca si pamätá, čo ste naposledy sledovali, aby ste sa k tomu mohli ihneď vrátiť. Vzhľadom na to, že využíva zbrusu nový operačný systém Tizen, budete si môcť užívať prakticky nekonečnú ponuku zábavného obsahu.


Nielen televízor, ale aj šikovný pomocník

Smart TV od spoločnosti Samsung sa pripája k vášmu mobilnému telefónu a zabezpečuje, aby bol váš život jednoduchší a zábavnejší. Televízor sa zapne presne vo chvíli, keď sa prebudíte, a poskytne vám informácie, ktoré sa vám budú hodiť k začatiu dňa - napríklad váš denný harmonogram alebo predpoveď počasia.


Inteligentnejší televízor

Ľahko použiteľný panel ponuky vášho inteligentného televízora poskytuje rýchlejší, plynulejší a intuitívnejšie prístup k vášmu obľúbenému obsahu. Už nebude potrebné strácať čas hľadaním požadovaného obsahu - televízor si pamätá históriu vášho sledovania a ponúka vám najčastejšie používaný obsah priamo pod ruku do panelu ponuky, takže vyhľadávanie obľúbeného obsahu nikdy nebolo jednoduchšie.


Dokonalá synchronizácia

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje prenášanie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Bez ohľadu na to, či ide o zábavné video v smartfóne, o ktoré sa chcete podeliť s rodinou, alebo obľúbený televízny program, ktorý ste sledovali cestou domov a teraz ho chcete prepnúť na veľkú obrazovku, aby ste mali voľné ruky.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123 cm
Výška 77 cm
Hĺbka 31,5 cm
Výška bez podstavca 71,84 cm
Hĺbka bez podstavca 6,4 cm
Hmotnosť 15,6 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR457p52
Produktové číslo:  UE55J6272SUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03