Obnoviť stránku

55 "Samsung UE55H6800

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55 "Samsung UE55H6800

H6800 dodá za zaujímavú cenu veľkoplošný 3D Full HD obraz s prehnutím, ktoré pri takejto uhlopriečke dopomáha k lepšiemu vnímaniu detailov na okraji, ktorý by sa vám inak strácali. Poskytuje optimálne periférne videnie s prehľadnejším pohľadom na celý obrazu. Výrazne lepšie zorné pole vytvára panoramatický účinok a pomáha vnímať obraz ako väčší. Zakrivený dizajn v skutočnosti vytvára "krajinu", ktorá obklopuje vaše oči a dáva vám pocit, že sú ponorené v obraze. Posaďte sa a vychutnajte si obraz. Bezproblémové sledovanie akčných filmov a rýchlych športových prenosov obstará 600 Hz technológia Clear Motion Rate, ktorá efektívne eliminuje akékoľvek rozostrenie.

S výkonom na inteligentné funkcie


Výkon 4-jadrového procesora dovoľuje vykonávať činnosti s vysokou rýchlosťou, čo sa odrazí na plynulejšom ovládaní aj prechádzaní medzi obsahom. Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach. Napríklad taká aplikácia Smart View 2.0 prenáša TV vysielanie do mobilných zariadení, čím sa dá cez televízor pozerať kdekoľvek v dosahu siete. A naopak obsah mobilných zariadení je možné jednoducho zrkadliť. Užite si široký výber filmov, prístup k obľúbeným aplikáciám a sprístupňujte názory s vašimi priateľmi a po dokúpení kamier im rovno zavolajte cez Skype.

Športové srdce zaplesá


Režim Futbal zariadi vylepšený obraz a zvuk živých prenosov - sledujte každý zásah a gól, ako by ste sedeli na tribúnach. Impozantný priestorový zvukový efekt vás stavia do stredu diania. Len čo režim zapnete (a máte pripojený disk), zapne sa tiež automatické nahrávanie. Funkcia Auto Highlights reaguje na zmenu úrovne zvuku (napr. pri strelenom góle), televízor tento význačný okamih automaticky uloží, aby ste sa na neho mohli neskôr znova pozrieť a zhodnotiť situáciu aj so svojimi priateľmi.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,3 cm
Výška 76,2 cm
Hĺbka 29,5 cm
Výška bez podstavca 71,3 cm
Hĺbka bez podstavca 9,1 cm
Hmotnosť 20,6 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR450j5
Produktové číslo:  UE55H6800AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18