Obnoviť stránku

55" Samsung UE55F6800

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55F6800

Otvára sa vám brána k revolučnému zážitku. Televízor Samsung UE55F6800 ponúka kombináciu moderného dizajnu s pokročilými technológiami . Jeho diskrétne podstavec mu dodáva prirodzený, zároveň však elegantný štýl. Čistý dizajn inšpirovaný prírodou prepožičiava televízora LED práve taký vzhľad, aký váš obývacia izba potrebuje. Základná farba bola zvolená tak, aby sa hodila do každého prostredia, a vďaka svojmu charakteristickému a minimalistickému vzhľadu bude tento televízor skvelým doplnkom vašej domácnosti.
Okrem integrovaného webového prehliadača vás iste poteší technológie AllShare, zabudovaná WiFi , Podpora inteligentných telefónov ako ovládača a iné vymoženosti dnešnej doby. Vďaka funkcii Wide Colour Enhancer Plus a rozlíšenie Full HD si doprajete úplne unikátne kvalitu obrazu so všetkými doposiaľ skrytými detailmi. Na obrazovke s uhlopriečkou 138 cm tak zažijete ešte hlbší zážitok pri sledovaní obľúbených filmov. Ak ste milovníkom technológie 3D, potešíme vás. Televízor ponúka aktívne 3D aj možnosť prevodu 2D na 3D . Dvoje 3D okuliare sú súčasťou balenia .
S funkciou ConnectShare Movie stačí jednoducho pripojiť pamäťové zariadenie USB a môžete okamžite začať prehrávať. Na televízore teraz môžete sledovať najrôznejší obsah v pohodlí svojej obývačky. Funkcia AllShare Play vám prostredníctvom technológie DLNA umožňuje bezdrôtovo pripojiť kompatibilné zariadenia, takže na svojom televízore budete môcť sledovať filmy, prezerať si fotografie a počúvať hudbu uloženú na týchto zariadeniach. So službou Smart Hub a tromi skvelými novými službami od spoločnosti Samsung objavíte nový svet sociálnej a prispôsobené domácej zábavy. Vďaka prístupu k skvelému obsahu a tiež výberu aplikácií Samsung, prehliadania webu, aplikácii Skype a ďalším možnostiam si môžete užívať ideálnu domácu zábavu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 127,92 cm
Výška 78,9 cm
Hĺbka 26,56 cm
Výška bez podstavca 72,9 cm
Hĺbka bez podstavca 4,72 cm
Hmotnosť 16,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR393x1
Produktové číslo:  UE55F8000SBXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16