Obnoviť stránku

55" Samsung UE55CU8072

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55CU8072

Moderný 55"Crystal UHD TV s miliardou farebných odtieňov

Televízor Samsung UE55CU8072 ponúka fantastickú dynamickú farebnosť

Televízor Samsung UE55CU8072 v minimalistickom dizajne, sledujúci posledné trendy, super štíhly elegantný profil, brilantná reprodukcia farieb, úžasné 4 K rozlíšenie a množstvo inovatívnych funkcií, ktoré uľahčia prístup nielen k populárnym streamovacím službám, ale taktiežpomôžu pri práci či štúdiu. Moderný 4 K televízor Crystal UHD spoločnosti Samsung prináša do života miliardu farebných odtieňov a novú dimenziu multimediálnej zábavy. 

Tajomstvo špičkového rozlíšenia 4 K

Aj staré filmové klasiky získajú moderné poňatie s inovatívnym 4 K upscalingom, ktorý vďaka inteligentnému a pokročilému algoritmu dokáže každý obsah preniesť do moderného 4 K rozlíšenia bez ohľadu na pôvodný zdroj.Výkonný Crystal Processor 4K následne zabezpečí maximálne plynulý a bezproblémový chod celého zariadenia pre ničím nerušené filmové večery plné zábavy.

Smart LED TV Samsung UE55CU8072 vždy k vašim službám

Majte prehľad o všetkých streamovacích platformách, ktoré vlastníte, a ušetrite si čas pri výbere toho správneho filmu, seriálu, videa či iného obsahu.Inteligentný pomocník Smart LED TV spoločnosti Samsung, uľahčí nielen vyhľadávanie, ale aj správu jednotlivých služieb,  ako je napríklad O2 TV, T-Mobile TV, Dramox či iné dostupné služby. Všetko tak bude prehľadné a spolu na jednom mieste, v televízoreSamsung UE55CU8072 SMART LED.

4 K televízor má precízne vykreslenie detailov s vysokým dynamickým rozsahom

Objavte skryté detaily aj v tých najtmavších scénach. Vysoký dynamický rozsah televízora Samsung UE55CU8072 SMART LED sa postará o to, aby ste aj v temných častiach obrazovky uvideli krásne vykreslené obrysy presne v takom vyhotovení, v akom by ste ich videli aj v skutočnosti.HDR si poradí aj s kontrastnejšími scenériami a dodáva jednotlivým snímkam oveľa väčšiu hĺbku.  Zároveň sa tým zvyšuje škálovanie farieb, takže si na obrazovke televízora môžete vychutnať bohatú plejádu farebných odtieňov.

Televízor Samsung s vylepšenou citlivosťou pre intenzívnejšiu farebnosť aj hĺbku

4 K televízor Samsung ponúka autentické zobrazenie s ešte väčším dôrazom na detailnosť jednotlivých záberov. Inovatívna obrazová technológia zvýraznenia kontrastu preskúmava jednotlivé segmenty v každej scéne a okamžite ich upravuje do takého kvalitatívnehoštandardu, aby oko dokázalo na obrazovke vnímať ešte väčšiu hĺbku a širšie farebné spektrum.

Hrajte na televízore Samsung UE55CU8072 SMART LED aj bez konzoly

Radi by ste si zahrali obľúbené videohry, ale nemáte hernú konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou získate s UHD TV Samsung unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotnéhozariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.

Televízor Samsung – obrazová dynamika v plnej ostrosti

Aj ten najdivokejší gaming prebehne v jasnom a ostrom zobrazení s technológiou Motion Xcelerator, ktorá sa stará o maximálny plynulý chod jednotlivých snímok tak, aby výsledný vizuál bol reprodukovaný v čo najprecíznejšom spracovaní. Zbavte sa trhania,zasekávania a spomaľovania pri hrách na televízore Samsung UE55CU8072 SMART LED a vykročte smerom k absolútnemu víťazstvu.

Obraz a zvuk televízora Samsung UE55CU8072 SMART LED v harmonickej symbióze

Záznam symfonického orchestra, akčný thriller či športový prenos s priestorovým audiom využijete na úplne novej úrovni. Zvuk sledujúci pohyb (OTS Lite) presne korešponduje s dejom odohrávaným na obrazovke, vďaka čomu sa v okamihu stanete súčasťou deja.

Spríjemnite si život s televízorom Samsung UE55CU8072 SMART LED na maximum

Uľahčite si život automatizáciou domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad inteligentnými spotrebičmi funkciou SmartThings. Ovládajte všetko, od práčky až po svetlá, z veľkej obrazovky Samsungu Crystal UHD TV prehľadným rozhraním – všetko jednoducho aintuitívne.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 81 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 130 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), AMD FreeSync

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,21 cm
Výška 74,88 cm
Hĺbka 22,63 cm
Výška bez podstavca 70,88 cm
Hĺbka bez podstavca 2,6 cm
Hmotnosť 15,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Zvuk sledujúci pohyb

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR176d5
Produktové číslo:  UE55CU8072UXXH
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01