Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue


Televízor Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED je dizajnový klenot

Televízor Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED s obrazovkou s uhlopriečkou 139 cm je navrhnutý tak, aby každého zaujal nielen svojím obrazom, ale aj výnimočným dizajnom.

Osobitý 360° dizajn

Užívajte si pohľad na nový TV Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED zo všetkých uhlov. Postavte ho pokojne doprostred miestnosti, jedinečný vzhľad a štýl The Serif vám ponúka nebývalé možnosti pri jeho umiestnení v priestore.

Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED má odnímateľný stojan

Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED sa predáva spoločne so štýlovým kovovým stojanom, ktorý vám dáva neobyčajnú slobodu pri umiestnení vášho TV. Tým to však nekončí - naopak. Stojan môžete ľahko odmontovať a samotný televízor položiť na stôl, komodu alebo pokojne na zem. Pri TV Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED sa fantázii medze nekladú.

Praktická technológia NFC

Zdieľať obsah z vášho smartfónu na TV nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí ho položiť na vrchnú stranu Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED a smartfón sa s televízorom okamžite spáruje. Pokračujte v počúvaní hudby alebo sledovaní seriálu pohodlne a prirodzene.

Vybavený špičkovými technológiami

Televízor Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED využíva patentovanú technológiu Quantum Dot spoločnosti Samsung, ktorá využíva kvantové bodky na vytvorenie 100 % objemu farieb, a môžete si tak vychutnať obraz s až miliardou farebných odtieňov. Podpora HDR10+ zaisťuje realistický živý obraz v každom zábere vďaka analyzovaniu a úprave úrovne jasu v každej scéne.

Jedinečný „I“ dizajn

Chcete svoju domácnosť vybaviť televízorom ako žiadnym iným? Potom je Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED tou správnou voľbou. Každý ju okamžite spozná vďaka charakteristickému profilu pripomínajúcemu veľké písmeno I.

Exkluzívne vzory režimu Ambient

Oživte obrazovku Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED pomocou režimu Ambient s exkluzívnymi vzormi inšpirovanými okolitou prírodou. Vyberte si zo štýlov pripomínajúcich list alebo textúru látky vytvorených umeleckou dvojicou Ronan a Erwan Bouroullecovými.

Koniec čiernej obrazovky

Televízor Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED rozpozná farbu a vzor priľahlej steny - režim Ambient Mode+ premení nevzhľadnú čiernu plochu TV na originálnu a zdanlivo priehľadnú obrazovku, ktorá dokonale splynie s okolitým interiérom. Alebo premietnite rodinné fotografie či praktické informácie ako dátum a čas, aktuálne správy či počasie.

Obsah zo smartfónu na Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED

Vďaka praktickej funkcii Multi View si môžete obrazovku Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED rozdeliť na dve prehľadné okná, v ktorých môžete súčasne sledovať svoju obľúbenú reláciu a zároveň prehliadať dôležité správy z vášho smartfónu.

Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtajúcimi susedmi, krikom z ulice alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatického zosilnenia hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní televízora Samsung The Serif QE55LS01TB Cotton Blue SMART QLED zreteľne počuli každé slovo. Zosilnie totiž hlasová zložka v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 103 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 135 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 125,49 cm
Výška 123,74 cm
Hĺbka 48,28 cm
Výška bez podstavca 74,83 cm
Hĺbka bez podstavca 22,1 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 105,1 cm
Hmotnosť 27,2 kg

Farba

Farba Biela

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Biela
Kód:  WR179k1a
Produktové číslo:  QE55LS01TBUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02