Obnoviť stránku

55" Samsung RH55E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung RH55E

Všestranný displej, ktorý pomáha podnikom a firmám osloviť zákazníkov zobrazovaním propagačného obsahu. Ponúknite zákazníkom svoje produkty, živé televízne vysielanie alebo ich ohromte obojím. Dômyselná integrácia funkcií ešte viac rozširuje kreatívne možnosti, pretože umožňuje prezentácie ako na výšku tak aj na šírku. Umiestnenie a orientáciu si zvolíte podľa typu interiéru a obsahu. Okrem flexibility, nízkej údržby a cenovej výhodnosti je perfektnou variantou do malých obchodov, kde sú majitelia obmedzení priestorom a rozpočtom.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivý displej pre vaše podnikanie
  • Zobrazenie jedinečného a flexibilného obsahu
  • Full HD rozlíšenie a široké pozorovacie uhly až 178°
  • Efektívne oslovenie zákazníkov
  • Jednoduchá inštalácia bez pomoci odborníkov
  • Určené pre prevádzku 16/7
  • Pripojenie cez WiFi či LAN
  • Zabudované reproduktory

Očarte svojich zákazníkov

Vydávať tlačené propagačné materiály, aby zodpovedali najnovšej ponuke je nákladné a zdĺhavé. Preto ponúka Samsung jednoduchý a bezplatný softvér na tvorbu propagačných materiálov. S programom MagicInfo Express Content Creator 1.0 si vyrobíte, upravíte a odošlete atraktívny obsah behom pár minút. V užívateľsky prívetivom prostredí máte na výber z 200 prednastavených šablón, ktoré sú rozdelené podľa odvetví. Výhodou je kompatibilita s PC, tablety alebo smartphony a úprava obsahu v reálnom čase z ľubovoľného miesta.

Jednoduchá inštalácia a obsluha

Displej je vybavený radom funkcií, ktoré zaisťujú bezproblémovú inštaláciu a zdieľanie obsahu práve pre majiteľov malých obchodov. Obsahom balenia je stojan a držiak na stenu vyhovujúci štandardu VESA. Nie je tak potreba špecializovaného pracovníka pre inštaláciu zariadení a ťahanie kabeláže. Zaujmite svojich zákazníkov a vaše podnikanie pôjde nahor.

Spoľahlivosť pre vaše podnikanie

Vynikajúce zobrazenie obrazu a špičkový zvuk zaistí všetky vaše potreby. Kombinované zdieľanie reklamy a televízie bude zákazníkov nielen baviť, ale aj informovať. Oproti spotrebiteľským obrazovkám, ktoré sa po dlhých hodinách prevádzky začnú prehrievať a strácať kvalitu, ponúka Samsung až dvojnásobnú životnosť, čo je významný pokrok v tomto odvetví. To zaistí, že nikdy nebudete z vaším podnikaním zaostávať. Dlhodobý výkon a skvelá trojročná záruka garantujú dlhšiu podporu oproti spotrebiteľským obrazovkám.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 16 h/deň
Kód:  WH701l
Produktové číslo:  LH55RHEELGW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01