Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Samsung QE55QN95A

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55QN95A


Samsung QE55QN95A je najvýkonnejší 4K televízor s Neo QLED


Samsung Smart TV QE55QN95A ponúkne detailný obraz s obrovským kontrastom

Samsung 4K TV QE55QN95A ponúka nielen ohromujúcu mieru detailov, ale aj špičkový kontrast. Quantum Matrix Technology riadi podsvietenie v jednotlivých zónach obrazu, takže dokáže tmavú časť scény zobraziť s naozaj hlbokou čiernou a svetlé miesta rovnakej scény naopak zobrazí nadštandardne žiarivo. Vďaka tomu si pri sledovaní televízie so Samsung Smart TV QE55QN95A dokonale užijete celý obraz so všetkými jeho časťami.



Umelá inteligencia na podporu 4K obrazu

Pozrite sa na vaše obľúbené filmy a seriály novými očami vďaka rozlíšeniu 4K. Pokročilý Neo Quantum Processor 4K v televízore Samsung QE55QN95A precízne analyzuje vizuálny obsah scénu po scéne a pomocou umelej inteligencie posúva všetok obraz na 4K úroveň.



Mimoriadne farby, kontrast aj jas v podaní Quantum HDR 2000 na TV Samsung QE55QN95A

Či už vás s televízorom Samsung QE55QN95A čaká epické dobrodružstvo v hre alebo odpočinok pri filme, Quantum HDR 2000 vám ponúkne nadštandardný zážitok. Vďaka dynamickému mapovaniu tónov HDR10+ si vychutnáte bohaté farby a sýty kontrast, s ktorými oceníte aj tie najmenšie detaily.



Ničím nerušené sledovanie na smart televízore Samsung QE55QN95A

Uznávaná antireflexná obrazovka televízora Samsung QE55QN95A utlmí odrážajúce odlesky a pomôže vám sústrediť sa na vaše obľúbené filmy a hry bez vyrušenia. Dve špeciálne vrstvy v QLED vám poskytnú ultraširoké pozorovacie uhly s perfektnými farbami, takže každé miesto na sedenie sa stane ideálnym.

TV v NeoSlim dizajne

NeoSlim Design vás ohromí hrúbkou len 27 mm, takže Samsung QLED TV QE55QN95A vyzerá skvele nielen na stojane, ale tiež k nemu môžete prikúpiť držiak na stenu, vďaka ktorému k nej priľne ako obraz. Súčasťou balenia je potom praktický One Connect Box. Do neho môžete na vkusne ukrytom mieste pripojiť všetko príslušenstvo, aby kabelážnenarušovala dekor miestnosti. Od samotného boxu potom vedie do televízora Samsung QE55QN95A jediný, „neviditeľný“ kábel.


So Smart TV Samsung QE55QN95A uvidíte nádherne sýte farby aj hlbokú čiernu

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať realistický, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že na obrazovke televízora Samsung QE55QN95A vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.



Buďte obklopení špičkovým zvukom z televízora Samsung QE55QN95A

Správna filmová alebo herná noc sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. Vďaka zvuku sledujúcemu pohyb (OTS+) sa vaše audio v každej scéne prispôsobí dianiu na obrazovke televízora Samsung QE55QN95A. Vstavané reproduktory vás navyše obklopia zvukom a postarajú sa, aby ste boli vždy v strede diania. Či už sa rozhodnete pre umiestnenie na stole alebo nastene, vďaka automatickej kalibrácii zvuku SpaceFit Sound vždy získate optimálny audio zážitok presne pre váš priestor.



Mohutnejší zvuk zaistí soundbar od Samsungu

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk šíril z viacerých zdrojov. TV Samsung 4K QE55QN95A preto ponúka inteligentnú technológiu Q-Symphony, ktorá vám po pripojení kompatibilného SoundBaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.



Samsung QE55QN95A je ideálny na ultimátny gaming vo 4K

Ak chcete herný televízor, ktorý dokáže ihneď reagovať na vaše bleskurýchle reflexy, bude Samsung QE55QN95A s funkciou Motion Xcelerator Turbo+ vašou prvou voľbou. S vylepšením pohybu 120 Hz a odozvou panelu pod 10 ms si vychutnáte plynulé hranie bez oneskorenia a rozmazania. Certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro zaistí znížené zasekávanie a trhanie obrazovky, aby ste si mohli užiť vaše srdcovky pri špičkovom výkone a pohlcujúcom obraze. To všetko v pomeroch obrazovky 21 : 9 a 32 : 9, ktoré vám poskytnú ďalšiu zobrazovaciu plochu pre skvelý zážitok aj z tých najnovších hier.



Využite obrazovku televízora Samsung QE55QN95A na maximum

Pod názvom Multi View sa skrýva inteligentná funkcia, ktorá vám umožní pripojiť k televízoru Samsung QE55QN95A telefón, rozdeliť obrazovku a sledovať obsah z viacerých zdrojov súčasne – napríklad hrať hru a vedľa k nej sledovať videonávod. 4K panely môžete rozdeliť dokonca až na 2 obrazy.



Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v HDR režime 200 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Mini LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,74 cm
Výška 76,8 cm
Hĺbka 23,5 cm
Výška bez podstavca 70,6 cm
Hĺbka bez podstavca 2,59 cm
Hmotnosť 21 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WR178n9
Produktové číslo:  QE55QN95AATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07