Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Samsung QE55Q80A

4,9 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q80A


55" Samsung QE55Q80A ponúka úchvatný obraz na 4K QLED obrazovke


55" Samsung QE55Q80A ponúka detailný obraz s obrovským kontrastom

Aby obraz vyzeral skvele a dokonale vás vtiahol do deja, musí byť náležite kontrastný. Naozaj žiarivú bielu a tmavú čiernu zaručuje inteligentné a veľmi presné priame zadné podsvietenie Direct Full Array TV 55" Samsung QE55Q80A.



55" Samsung QE55Q80A prináša inteligentné zlepšenie obrazu i zvuku

Dôležité funkcie vrátane inteligentného zlepšovania obrazu a zvuku má na starosť pokročilý Quantum Processor 4K. Okrem iného využíva pokročilú umelú inteligenciu na to, aby obsah v nižšom rozlíšení prepočítal do vyššej kvality, ktorá sa približuje naozajstnému 4K. Sledovať 55" Samsung QE55Q80A tak bude zážitok ako v kine.



Mimoriadne farby, kontrast i jas v podaní Quantum Dot na TV Samsung QE55Q80A

Či už vás s TV Samsung QE55Q80A čaká epické dobrodružstvo v hre, alebo odpočinok pri filme, Quantum HDR 1500 vám ponúkne nadštandardný zážitok. Vďaka dynamickému mapovaniu tónov HDR10+ si vychutnáte bohaté farby a sýty kontrast, vďaka čomu oceníte aj tie najmenšie detaily.



Široké pozorovacie uhly na inteligentnom 55" Samsung QE55Q80A

Boj o najlepšie miesto pred TV 55" Samsung QE55Q80A vo vašej obývacej izbe je minulosťou. Vďaka širokým pozorovacím uhlom sa každé miesto stane tým najlepším bez skreslenia kontrastu a farieb.

Optimálne nastavenie za akýchkoľvek podmienok

Adaptívny obraz sa v reálnom čase postará o perfektné nastavenie jasu a kontrastu podľa sledovaného obsahu a okolitých podmienok. S televízorom Samsung QE55Q80A sa môžete úplne ponoriť do obľúbeného kinematografického, či herného sveta bez toho, aby ste ho museli neustále pozastavovať a prispôsobovať displej.


S 55" Samsung QE55Q80A uvidíte nádherne sýte farby i hlbokú čiernu

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať reálny, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot na 55" Samsung QE55Q80A ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.



Budete obklopení špičkovým zvukom z televízora Samsung QE55Q80A

Správna filmová, alebo herná noc sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. Vďaka zvuku sledujúcemu pohyb (OTS) sa vaše audio v každej scéne prispôsobí dianiu na obrazovke. Vstavané reproduktory televízora Samsung QE55Q80A vás navyše obklopia zvukom a postarajú sa, aby ste boli vždy v strede diania. Či už sa rozhodnete pre umiestnenie na stole, alebo na stene, vďaka automatickej kalibrácii zvuku SpaceFit Sound vždy získate optimálny audio zážitok presne pre váš priestor.



Mohutnejší zvuk zabezpečí soundbar od Samsungu

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk šíril z viacerých zdrojov. Televízor Samsung QE55Q80A preto ponúka inteligentnú technológiu Q-Symphony, ktorá vám po pripojení kompatibilného soundbaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.



55" Samsung QE55Q80A je ideálny na ultimátny gaming v 4K

Ak chcete herný televízor, ktorý dokáže ihneď reagovať na vaše bleskurýchle reflexy, bude 55" Samsung QE55Q80A s funkciou Motion Xcelerator Turbo+ vašou prvou voľbou. So zlepšením pohybu 120 Hz a odozvou panelu pod 10 ms si vychutnáte plynulé hranie bez oneskorenia a rozmazania. Certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro sa postará o znížené sekanie a trhanie obrazovky, aby ste si mohli vychutnať vaše obľúbené hry so špičkovým výkonom a pohlcujúcim obrazom. To všetko v pomeroch obrazovky 21 : 9 a 32 : 9, ktoré vám poskytnú na televízore Samsung QE55Q80A ďalšiu zobrazovaciu plochu pre skvelý zážitok aj z tých najnovších hier.



Práca i zábava v jednom

Čím väčšia obrazovka, tým lepší home office aj dištančná výučba. S QLED 4K Samsung QE55Q80A môžete úplne bezdrôtovo pripojiť svoj počítač, notebook aj telefón, a vychutnať si tak maximálne pohodlie, či už vás čaká štúdium, alebo dôležitý meeting.


Využite obrazovku TV 55" Samsung QE55Q80A na maximum

Pod názvom Multi View sa skrýva dômyselná funkcia, ktorá vám umožní pripojiť k TV 55" Samsung QE55Q80A telefón, rozdeliť obrazovku a sledovať obsah z viacerých zdrojov súčasne – napríklad hrať hru a popri nej sledovať videonávod. 4K panely môžete rozdeliť dokonca až na dva obrazy.



Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v HDR režime 227 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,76 cm
Výška 78,34 cm
Hĺbka 25,58 cm
Výška bez podstavca 70,6 cm
Hmotnosť 21 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WR178n6
Produktové číslo:  QE55Q80AATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16