Obnoviť stránku

55" Samsung QE55Q80

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q80

Objavte krásu ukrytú v detailoch


Neskutočné farby 

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE55Q80 so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých, tak aj v svetlých scénach.



Vynikajúci kontrast 

Nový Samsung QE55Q80 využíva priame zadné podsvietenie Direct Full Array. Vďaka tejto technológii vám ponúkne úplne presné podanie farieb aj kontrastu na celej ploche obrazovky. Čierna tak bude naozaj čierna a každý záber získa neskutočnú hĺbku aj vyšší jas v detailoch. Ultraširoký pozorovací uhol vám zasa prinesie skvelý zážitok pri sledovaní Samsung QE55Q80 odkiaľkoľvek. Už nemusíte sedieť priamo oproti obrazovke, každé miesto bude to najlepšie. 



Mimoriadny rozsah jasu 

Vysoký dynamický rozsah na výnimočne realistický divácky zážitok má v Samsung QE55Q80 na starosti technológia Quantum HDR 12X. Odhalí vám na obrazovke všetko, čo by inak zostalo ukryté v svetlách a v tieňoch. Ani nočná scéna tak nezahalí všetko do čierneho hávu, ale naopak v nej vynikne prirodzený kontrast a farebnosť. 



Pokročilý herný displej 

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká vás iba plynulá jazda v tej najvyššej rýchlosti. Nový Samsung QE55Q80 podporuje technológiu FreeSync (vrr) a znižuje dobu odozvy, takže aj rozrušenosť hernej akcie sa na obrazovke vykresľuje bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa zase postará o dobrú viditeľnosť aj v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera skrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše Samsung QE55Q80 optimalizuje nastavenie obrazu a zvuku. To všetko zaistí režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami XBOX, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link. 



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE55Q80 je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším filmom.



Pôvab štýlového minimalizmu 

Sústreďte sa len na to najdôležitejšie. Vychutnajte si vaše obľúbené filmové trháky na štýlovom Samsung QE55Q80. Jej pôvabná dizajnová čistota je zrejmá na prvý pohľad z úplne minimalistických rámčekov, ktoré nechávajú vyniknúť iba obrazovku a sledovaný obsah. Elegantný vzhľad QLED tak bude v harmónii s vaším domovom. 



Neviditeľný televízor

Nový Samsung QE55Q80 dokáže zmeniť vašu obývačku nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž z vypnutej obrazovky vytvára priestor na prezentáciu fotografií a dizajnérskych dekorácií, alebo ju jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je už minulosťou. Nahrádza sa inteligentným a moderným displejom, ktorý je schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka plná možností 

S diaľkovým ovládaním One Remote ovládate oveľa viac ako len klasické televízne vysielanie. Pomocou rozhrania Smart Hub sa vám otvoria dvere do sveta online zábavy, streamingových služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládať celú vašu inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie alebo vypnutie svetiel.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,06 cm
Výška 79,26 cm
Hĺbka 23,75 cm
Výška bez podstavca 70,81 cm
Hĺbka bez podstavca 6,19 cm
Hmotnosť 20,9 kg

Farba

Farba Strieborná

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR181d3
Produktové číslo:  QE55Q80RATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18