Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Samsung QE55Q70TA

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q70TA


Obklopte sa výnimočnosťou 4K rozlíšenia


Dokonalosť v každej scéne

Samsung QE55Q70T SMART QLED je vybavená inovatívnym zadným podsvietením Dual LED, ktoré upravuje tón podsvietenia podľa sledovaného obsahu. Vy si tak môžete vychutnať živšie farby a vyšší kontrast v každej scéne.



Hlbší zážitok zo sledovania

Zažite skutočne hlboký vizuál so superjemnými detailmi a vibrujúcimi farbami vďaka pôsobivému 4K rozlíšeniu. Mimoriadnu obrazovú kvalitu podporuje inteligentný Quantum Processor 4K v spolupráci s technológiou upscalingu. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber vylepšuje do jedinečného 4K prevedenia. Navyše, funkcia adaptívneho obrazu prispôsobí okolitému svetlu aj jas vašej obrazovky.



Dynamické mapovanie odtieňov

Zásluhou technológie Q HDR so svetelnosťou až 1 000 nitov si môžete vychutnať svoje obľúbené filmy a relácie v neuveriteľne živých farbách vo viac ako miliarde odtieňov technológie Quantum Dot. Dynamické mapovanie formátu HDR10+ navyše optimalizuje jas a kontrast každej snímky, takže si môžete užívať skvelé sledovanie všetkých scén.



Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtaním susedov, krikom z ulice alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatické zosilnenie hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní TV zreteľne počuli každé jedno slovo. Zvýši totiž hlasitosť v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Výhra každého gamera

Zažite epické výhry na epickej QLED TV Samsung QE55Q70T. S pokročilým herným režimom, ktorý zabezpečí čistotu detailov aj pri veľmi rýchlych scénach, bude ostrý nielen obraz, ale i váš gaming. V temných sekvenciách navyše získate nevídanú vizibilitu a vďaka technológii AMD FreeSync môžete zabudnúť na nepríjemné trhanie či lagy.



Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou Samsung QE55Q70T SMART QLED lemovanou ultratenkými rámikmi, ktoré nebudú vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



Koniec čiernej obrazovky

Televízia, ktorá rozpozná farbu a vzor priľahlej steny - režim Ambient Mode+ premení čiernu plochu TV na originálnu a zdanlivo priehľadnú obrazovku, ktorá dokonale splynie s okolitým interiérom. Alebo môžete na displeji premietať rodinné fotografie či praktické informácie ako dátum a čas, aktuálne správy či počasie.

Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Odteraz vám bude stačiť len jeden jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo kontrolovať televízny obsah, set-top box, konzoly, lokálne aplikácie či streamingy.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 132 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 136 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze)

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,01 cm
Výška 78,88 cm
Hĺbka 26,41 cm
Výška bez podstavca 70,59 cm
Hĺbka bez podstavca 5,74 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 73,2 cm
Hmotnosť 18,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR179k5
Produktové číslo:  QE55Q70TATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16