Obnoviť stránku

55" Samsung QE55Q60C

4,7 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
529 €

55" Samsung QE55Q60C

Chcete si v domácom prostredí užiť rovnakú atmosféru ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor Samsung z radu Samsung QLED. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii QLED a podpore formátov HDR10, HDR10+ a HLG. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Smart TV Samsung sa opiera o pokročilý operačný systém Tizen a jeho dizajn dotvára elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 55
Televízor 55

Zásadné vlastnosti televízora 55" Samsung QE55Q60C

  • Obraz ako na filmovom plátne vám sprostredkuje televízor Samsung radu Samsung QLED
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+ a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung využíva novodobú technológiu operačného systému Tizen
  • Disponuje podsvietením Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Digital Plus
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Ďalšie obľúbené funkcie: zvuk sledujúci pohyb
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video a Xbox Game Pass

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Samsung vám umožní sledovať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s mimoriadnou ostrosťou. Technológia Edge LED využíva LED diódy umiestnené iba na vonkajších stranách obrazovky a je priaznivou voľbou pre tých, ktorí preferujú TV so štíhlym rámčekom a moderným dizajnom.

Televízor 55
Televízor 55

QLED technológia na dokonalý obraz

Zasadnite pred televíznu obrazovku, na ktorej ožíva miliarda rôznych farieb a odtieňov, a vychutnajte si obraz presne tak, ako ho tvorcovia dych berúceho dokumentu či napínavého trileru natočili. Práve na taký obraz sa totiž môžete tešiť pri televízoroch Samsung s QLED technológiou. Tá využíva kvantové body, ktoré ihneď po dopade svetla začnú vyžarovať farby s ideálnou teplotou a zvýšeným jasom. Táto vrstva s vysokoodolnými kvantovými bodkami je navyše doplnená špeciálnymi modrými LED svetlami. Výsledkom je to najčistejšie biele svetlo s neuveriteľným jasom, aké ste kedy na televíznej obrazovke zažili. Pohodlne sa usaďte a QLED technológia televízora 55" Samsung QE55Q60C sa postará o nevšedný zážitok aj u vás doma.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HDR10+ a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu mení dynamicky podľa konkrétnej snímky.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom Samsung

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming si užijete ten naozajstný herný zážitok. Televízor Samsung pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Samsung

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje personalizovať sledovanie televízie a využívať ďalšie online možnosti bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor vám poskytne jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Majte prístup k smart funkciám, ktoré vám umožnia prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a pod. Jedinečnou vlastnosťou je prehrávanie 360° videa. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. To vám umožní prechádzať prostredím a objavovať detaily, ktoré by boli v štandardnom videu skryté.

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

QLED televízor Samsung vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízne vysielanie prestane baviť, môžete pomocou USB pripojiť externý disk či flash disk a prehrávať si tak vlastný obsah. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Pomocou základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Revolučný zvukový zážitok s technológiou Object Tracking Sound

OTS je inovatívna technológie vyvinutá spoločnosťou Samsung, ktorá posúva hranice zvukového priestoru. Vďaka pokročilému spracovaniu zvuku a strategickému rozmiestneniu reproduktorov technológia OTS umožňuje vytvoriť neuveriteľne pútavý zvukový zážitok priamo z vášho TV. OTS, inými slovami Object Tracking Sound, sleduje pohyb objektov na obrazovke a dynamicky prispôsobuje zvukové stopy tak, aby sa vám zdalo, že zvuk prichádza priamo z daného objektu. To vytvára neuveriteľne reálny zvukový priestor a zapája vás do deja či hudobného zážitku naplno.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Rozmery:

74,59 × 123,21 cm (V × Š)

Výška bez podstavca:

70,83 cm

Hmotnosť:

15,8 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,21 cm
Výška 74,59 cm
Výška bez podstavca 70,83 cm
Hmotnosť 15,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Zvuk sledujúci pohyb

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 71 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 130 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii
Kód:  WR176n4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QE55Q60CAUXXH
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02