Obnoviť stránku

55" Samsung QE55Q60

4,8 61 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q60

Nechajte sa pohltiť miliardou farebných odtieňov


Neskutočné farby

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE55Q60 SMART QLED so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny v tmavých scénach, ale aj v tých najsvetlejších.



Ohromujúca technológia HDR

Mimoriadne realistický zážitok so sledovania Samsungu QE55Q60 SMART QLED je zaručený ešte vyšším dynamickým rozsahom obrazu. Ten zabezpečuje sofistikovaná technológia Quantum HDR 4X. Pri sledovaní obľúbených filmov vás tak čakajú vyvážený jas a neuveriteľne hlboký kontrast. Nič preto nezostane skryté vo svetlách či tieňoch. Na obrazovke teda uvidíte všetky detaily v plnej kráse.



Pokročilý herný displej 

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká na vás len hladká jazda tou najvyššou rýchlosťou. Nový Samsung QE55Q60 SMART QLED podporuje technológiu FreeSync (VRR) a skracuje dobu odozvy, takže aj šialená herná akcia sa vykresľuje na obrazovke bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa postará o dobrú viditeľnosť v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera ukrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry Samsung QE55Q60 navyše optimalizuje nastavenia obrazu a zvuku. To všetko zabezpečuje režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami Xbox, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE55Q60 SMART QLED je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším videám.



Pohľad, ktorý nepozná hranice

Nenechajte sa  pri pohľade na QE55Q60 SMART QLED spoločnosti Samsung ničím rušiť. Sústreďte sa skutočne len na jeho pôsobivé zobrazovanie vášho obľúbeného obsahu. Nechať sa naplno vtiahnuť do deja vám umožní minimalistický dizajn televízora Samsung. Jeho obrazovka je totiž chránená len naozaj veľmi tenkým rámikom.



Neviditeľný televízor

Nový Samsung QE55Q60 SMART QLED dokáže zmeniť vašu obývačku nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž z vypnutej obrazovky vytvára priestor na prezentáciu fotografií a dizajnérskych dekorácií alebo ju jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je už minulosťou. Nahrádza sa inteligentným a moderným displejom, ktorý je schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka plná možností 

S diaľkovým ovládaním One Remote ovládate oveľa viac ako len klasický televízor. S funkciou Smart Hub budete môcť otvoriť dvere do sveta zábavy online, streamingových služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládať celú vašu inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie alebo vypnutie svetiel.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,72 cm
Výška 79,09 cm
Hĺbka 26,39 cm
Výška bez podstavca 71,35 cm
Hĺbka bez podstavca 5,87 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 97,35 cm
Hmotnosť 18,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR181d1
Produktové číslo:  QE55Q60RATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19