Obnoviť stránku

55" Philips 55POS901F

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 646,88 €

55" Philips 55POS901F

Dokonalosť v každom detaile

Vychutnajte si hlbšiu čiernu aj pôsobivé farby v 4K Ultra HD rozlíšení a umocnite svoj zážitok zo sledovania audiovizuálneho obsahu na maximum. Philips OLED TV ponúkne dokonale hladký pohyb a širší pozorovací uhol, takže konečne uvidíte filmy tak, ako zamýšľali sami tvorcovia.

Dokonalost v každém detailu

Inovatívna OLED technológia

OLED technológia na rozdiel od predošlej generácie bežných LED televízorov nepotrebuje žiadne podsvietenie. Každý pixel vytvára svoju vlastnú farbu a jas, čím je vytvorený dychberúci obraz s úžasne realistickými farbami a ohromujúcim kontrastom.


Čierna je naozaj čierna

Philips OLED TV je schopný úplne vypnúť alebo stlmiť jas jednotlivých pixelov na obrazovke na vytvorenie dokonale čiernej farby. Vďaka plnej kontrole jasu u každého pixelu nedochádza k rozliatiu svetla z okolitých bodov a výsledkom je dokonalý obraz s bohatým kontrastom.


Elegantný dizajn

Ultra tenký hliníkový rám a plávajúca konštrukcia robia z televízora Philips OLED elegantný doplnok do každej modernej domácnosti. Vzhľadom na to, že nová technológia nevyžaduje podsvietenie, je televízor tenší a ľahší ako kedykoľvek predtým. Šesť predných reproduktorov a výkonný subwoofer zaistí presnú reprodukciu zvuku s neuveriteľnou jasnosťou a hlbokými basmi.


Široké farebné spektrum

OLED TV ponúka najširšie spektrum farieb a je schopná zobraziť 99 % farebného priestoru DCI-P3. S viac ako ôsmimi miliónmi nezávislých pixelov, ktoré pracujú v dokonalej harmónii, váš obraz ožije neuveriteľne presnými a živými farbami.


Technologie Ambilight

Dotvorte atmosféru pomocou technológie Ambilight

Unikátna technológia Ambilight vykúzli televízny zážitok, ktorý doslova prekračuje hranice obrazovky. Ambilight vyžaruje farebné svetlo na stenu za televíziou podľa aktuálneho obrazu. Stena sa stáva súčasťou scenérie a atmosféra filmu ovládne celú vašu obývaciu izbu. Systém tiež spolupracuje so žiarovkami HUE, čo umožní pokryť svetelnou scénou celú miestnosť.


Obraz ostrý ako britva

Technológia Perfect Pixel UHD digitálne optimalizuje obraz z ľubovoľného zdroja, aby bol vždy ostrý s neuveriteľnými detailmi a hĺbkou. Vysoký dynamický rozsah (HDR) oživuje obraz väčším jasom a širokými nuansami tmavých farieb, čím vytvára bohatú paletu nových farieb a umocňuje tak vizuálny zážitok.


Android TV

Operačný systém Android ponúkne nekonečné možnosti zábavy. Aplikáciami z obchodu Google Play rozšírite možnosti televízie o prehrávanie videoarchívov, sociálne siete a s výkonom 4-jadrového procesora nebude problém rozbehnúť aj náročnejšie herné tituly. Priestor na aplikácie aj osobné dáta ponúka 16 GB pamäte a možnosť jej rozšírenia pomocou USB úložiska.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,86 cm
Výška 81,84 cm
Hĺbka 23,34 cm
Výška bez podstavca 75,19 cm
Hĺbka bez podstavca 4,94 cm
Hmotnosť 21,18 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WC388u1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55POS901F/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17