Obnoviť stránku

55" Panasonic TX-55MZ2000E

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 269 €

55" Panasonic TX-55MZ2000E

Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor Panasonic. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) nadchne každého náruživého hráča. Bezchybný obraz je doplnený skvelým zvukom v podaní 150W Soundbar reproduktorov. Smart TV Panasonic je podporovaný moderným operačným systémom My Home Screen a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad televízora navyše doplní čierna farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné vlastnosti televízora 55" Panasonic TX-55MZ2000E

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor Panasonic
  • Fantastické obrazové zážitky ponúka technológia OLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Obrazový výkon podčiarkuje úžasný zvuk 150W Soundbar reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Panasonic je podporovaný moderným operačným systémom My Home Screen
  • K výbave patrí HDR
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos a priestorový zvuk
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Medzi vyhľadávané funkcie ďalej patrí kalibrácia zvuku
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Apple TV a Amazon Prime Video

Prekvapí vás výnimočne ostrý obraz televízora

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Panasonic vám vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke poskytne veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 55
Televízor 55

OLED ponúka autentické a realistické farby

Technológia OLED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. Displej OLED je typický svojím vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živými farbami. Vďaka schopnosti individuálne ovládať každý bod obrazu dosahuje displej naozaj sýte čierne odtiene. Displej OLED nie je energeticky náročný, pretože spotrebováva energiu iba v prípade, keď sú zapnuté pixely.

Podporuje formáty HDR

S týmto TV a jeho podporou technológie High Dynamic Range (HDR) získate rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu na základe najjasnejšej scény. HDR10+ sa vyznačuje dynamickým prispôsobením jasu obrazu pre každú snímku. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ S využitím senzora na televízore táto inovatívna technológia deteguje svetelné podmienky a prispôsobuje obrazový výstup, aby bolo dosiahnuté optimálne zobrazenie.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom Panasonic

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Kvalitné vizuálne spracovanie, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Televízor Panasonic funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor My Home Screen v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a pripojiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom vo svete elektroniky. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť ocenia deti. Jednoducho tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici.

Televízor 55

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Panasonic

Pomocou funkcie HbbTV sa televízor stáva ešte viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si televízne zážitky a využívať ďalšie online zdroje a možnosti bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Vďaka televízoru budete mať jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Perfektný partner pre každého televízneho nadšenca

Poskytuje možnosť prepojenia s ďalšími smart zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth a Chromecast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos a Priestorový zvuk. Vďaka Dolby Atmos sa môžete tešiť na 3D zvukovú reprodukciu s väčším počtom kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, to znamená, že umiestnenie zvuku v priestore bude omnoho presnejšie a reálnejšie. Televízor disponuje možnosťou kalibrácie zvuku, ktorá vám umožňuje upraviť nastavenie zvuku tak, aby zodpovedalo akustickým vlastnostiam miestnosti alebo vašim individuálnym preferenciám. TV automaticky prispôsobuje nastavenie podľa okolitého prostredia a podľa toho upraví zvuk na optimálny zvukový výkon.

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

OLED televízor Panasonic vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás televízny program prestane baviť, pripojte cez USB externý disk alebo flash disk a prehrávajte si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Rozmery:

78,6 × 122,7 × 35 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

76,4 × 6,9 cm (V × H)

Hmotnosť:

20,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C a Duálny

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup a digitálny optický/digitálny audio výstup

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ

Typ

Operačný systém My Home Screen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,7 cm
Výška 78,6 cm
Hĺbka 35 cm
Výška bez podstavca 76,4 cm
Hĺbka bez podstavca 6,9 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 39 cm
Hmotnosť 20,5 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 150 W
Zabudované audio Soundbar
Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 81 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 140 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WX244o5c5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TX-55MZ2000E
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03