Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Panasonic TX-55GX550E

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Panasonic TX-55GX550E

Na sledovanie obľúbených filmov a relácií je najlepšie staviť na TV 55" Panasonic TX-55GX550E s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 55 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do všetkých izieb filmových nadšencov. Rozlíšenie televízora 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Výrobcom použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sľubuje jednotné odtiene živých farieb až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV vám otvára možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Kľúčové prednosti TV 55" Panasonic TX-55GX550E

  • Televízor Panasonic má obrazovku s uhlopriečkou 55"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor Panasonic ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV, to je spojenie širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Červené tlačidlo HbbTV vám dá možnosť na prečítanie napríklad aj aktuálneho televízneho programu, možnosť spätného prehrávania, hranie hier alebo čítanie správ
  • Štandard VESA prichytenia s vyvŕtanými otvormi so závitom vo vzájomnej vzdialenosti 400×200 na inštaláciu na stojan
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Mimoriadna kvalita obrazu televízora Panasonic

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. TV 55" Panasonic TX-55GX550E s jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Označenie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora Panasonic je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri priblížení k obrazovke sa nemení jeho kvalita a zostáva ostrý. Vysokú jemnosť obrazu si užijete ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie prepočítať a ich obraz sa trochu vylepší. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod najrôznejších aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 55" Panasonic TX-55GX550E

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 tento televízor ovláda, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak ste používateľmi káblového typu, tak sa pripojí 55" Panasonic TX-55GX550E pomocou tunera s označením DVB-C. Tak ako pri počítači, využijete popri špecifických službách a aplikáciách tiež klasické prostredie internetu. Skoro samozrejmou funkciou TV Panasonic je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku pomocou USB konektora.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Panasonic

Televízor Panasonic vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube a NETFLIX.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,3 cm
Výška 77,2 cm
Hĺbka 25 cm
Výška bez podstavca 72,2 cm
Hĺbka bez podstavca 7,5 cm
Hmotnosť 13,7 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WX244m4a
Produktové číslo:  TX-55GX550E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01