Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Panasonic TX-55FZ950E

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Panasonic TX-55FZ950E

Panasonic TX-55FZ950E, vaše súkromné kino

Minimalistický dizajn a výkvet najnovších obrazových technológií poteší najnáročnejších divákov. Panasonic TX-55FZ950E je stelesnením toho najlepšieho pre rok 2018. Ultra HD obrazovka Master HDR OLED vyhlásená svojou farebnou reprodukciou a doteraz najtmavšou čiernou je tu maximálne zužitkovaná vďaka novému obrazovému procesoru Studio Colour HCX, ktorý pilovali k dokonalosti sami hollywoodski filmári. Obraz uvidíte s farebnými tónmi a prekreslením v tmavých aj svetlých oblastiach presne tak, ako ho jeho tvorcovia vo filmových štúdiách zamýšľali.


Master HDR OLED

Panely OLED od Panasonic nie sú ani náhodou označované slovom Master, pretože vedia vytvoriť hlbšie odtiene čiernej a dokážu ich ovládať oveľa efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. Skrátka vytvárajú majstrovský obraz. OLED TV s vlastným osvetlením samostatne reguluje 8 miliónov pixelov, ovláda intenzitu osvetlenia na základe objemu prúdiacej elektriny. Každý obrazový bod OLED TV tvorí farbu a nepotrebuje podsvietenie. Čierna je dokonalá práve preto, že každý bod môže zostať úplne zhasnutý. Špeciálny filter Absolute Black navyše zabraňuje nežiaducim odrazom a pomáha vytvoriť ešte dokonalejšiu čiernu.


Zažite Hollywood u vás doma

Srdcom OLED TV Panasonic je špičkový obrazový procesor HCX (Hollywood Cinema Experience), ktorý dokáže spracovať a zobraziť farby a obrazové detaily s vysokou presnosťou a vernosťou. Na vývoji HCX sa už roky podieľajú poprední filmoví experti. Panasonic spolupracuje so spoločnosťami Technicolor a Deluxe, ktoré sa zaoberajú obrazovým spracovaním filmov, ako sú úpravy farieb či vizuálne efekty a pomáhajú režisérom vierohodne zhmotniť ich vízie na obrazovkách televízorov a plátnach kín. A práve tieto spoločnosti, patriace k absolútnej špičke filmovej branže, používajú TV OLED Panasonic ako referenčné obrazovky.


Reproduktor Dynamic Blade od Technics

Tento reproduktor je výsledkom spolupráce so spoločnosťou Technics, špičkovým výrobcom audio zariadenia a ponúka vysoko kvalitný zvuk. Ide o neuveriteľne tenký audio systém ukrývajúci 12 reproduktorov, ktorý maximalizuje filmové zážitky hlbšími basmi a realistickejším priestorovým zvukom. Prepojenie cez Panasonic Bluetooth Audio Link vám navyše prináša úchvatný zážitok z počúvania zvuku zo smartfónu či tabletu.


Podpora viacerých formátov HDR vrátane HDR10+

Televízory Panasonic podporujú väčší počet formátov HDR, napr. HDR10 a Hybrid Log Gamma. Panasonic OLED TV podporuje tiež nový špičkový formát HDR10+. Panasonic je v súčasnosti jediným výrobcom OLED TV, ktorý ponúka nový pokročilý formát HDR10+. Nechýba ani nová funkcia Dynamic Scene Optimiser, ktorá optimalizuje obraz vo formáte HDR na základe obsahu a funkcia Auto Brightness Enhancer, upravujúca video na základe intenzity svetla u vás doma, čím ďalej zlepšuje pôžitok zo sledovania formátu HDR. Zažite skutočný Hollywood u vás doma.


Režimy Sport a Hry

Pre reprodukciu najkvalitnejšieho obrazu za každých okolností sa musí televízor neustále prispôsobovať rôznym typom obsahu. Preto TV Panasonic ponúka aj špeciálny režim pre šport a pre hry. V hernom režime zobrazuje TV snímky rýchlejšie a redukuje tým vstupné oneskorenie pre lepší zážitok z hrania. Športový režim upravuje farby a kontrast tak, že ihrisko vyzerá prirodzenejšie a dresy hráčov živšie. Dokonca aj upraví nastavenie zvuku pre naozaj autentický zážitok ako zo štadióna.


Kľúčové vlastnosti SMART OLED televízora Panasonic TX-55FZ950E

  • Master HDR OLED pre úplne novú úroveň kvality a dokonalú čiernu
  • Perfektné farebné tóny a kontrast vďaka spracovaniu procesorom Studio Colour HCX
  • Vyladené profesionálmi v Hollywoode, Certifikácia THX a Ultra HD Premium
  • Podpora HDR10+, HDR10, HLG
  • Optimalizácia HDR obrazu vďaka Dynamic Scence Optimiser a Auto Brightness Enhancer
  • Ostrosť a detaily rozlíšenia 4K Ultra HD
  • Dynamic Blade Speaker Technics pre špičkový zvuk s výkonom 80 W
  • Bluetooth Audio Link
  • Obľúbené funkcie na dosah ruky v prostredí My Home Screen 3.0
  • Široká podpora streamovacích filmových služieb
  • Špeciálny režim pre šport a hranie hier s najkratšou možnou odozvou
  • Bluetooth pre klávesnicu, myš

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém My Home Screen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,8 cm
Výška 78,5 cm
Hĺbka 33 cm
Výška bez podstavca 71,3 cm
Hĺbka bez podstavca 6,2 cm
Hmotnosť 29 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WX244n9a
Produktové číslo:  TX-55FZ950E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13