Obnoviť stránku

55" Panasonic TX-55CS630E

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Panasonic TX-55CS630E


FullHD obraz

Okrem elegantných línií vám tieto špičkové FullHD televízory ponúkajú prémiovú obrazovú kvalitu v 2D a 3D spolu so všestrannou a používateľsky prívetivou súpravou inteligentných funkcií.

FullHD obraz

TV Anywhere

TV Anywhere

Dávajú práve zaujímavý film alebo očakávaný športový zápas a vy nie ste doma? Čo s tým? Stačí sa pripojiť do funkčnej Wi-Fi siete či využiť napríklad LTE pripojenie vášho mobilného operátora a máte hotovo. Inteligentný mobil alebo tablet tak skvele poslúži ako náhradná obrazovka, cez ktorú sa vzdialene pripojíte na televízor a zvolíte požadovaný program. Znie to neuveriteľne, ale vážne je to tak jednoduché.


Streamovanie

Spoločnosť Panasonic uznáva moderné streamovacie technológie a koľkokrát nie je k zábave nutné budovať anténnú zásuvku. Plne postačí pripojenie na internet a vhodné aplikácie na sledovanie video obsahu. Na streamovanie môžete použiť aj vyššiu sériu televízora Panasonic VIERA a nechať si posielať obraz z jeho druhého tunera.

Streamování

Domácí kino. Doslova

Domáce kino

Patríte medzi filmových fanúšikov a radi chodíte do kina? Už nemusíte. Kino totiž príde až k vám domov. Vychutnáte si totiž plný zážitok aj v obľúbenom 3D formáte - stačí len dokúpiť vhodné 3D okuliare. Televízor disponuje aj technológiou Bright Panel Plus. Použitý superjasný panel sa prejaví na výrazne zreteľnejšom a dynamickejšom obraze.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Operačný systém Firefox OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,2 cm
Výška 76,1 cm
Hĺbka 29,2 cm
Výška bez podstavca 71,9 cm
Hĺbka bez podstavca 5,6 cm
Hmotnosť 19 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WX248s6h
Produktové číslo:  TX-55CS630E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14