Obnoviť stránku

55" Orava LT-1390

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Orava LT-1390

Nechajte sa obklopiť zakrivenou obrazovkou. Spolu s Ultra HD rozlíšením vás vystrelí do vzrušujúceho sveta 3D obrazu. Jemné zakrivenie obrazu prehĺbi 3D efekt až do tej miery, že budete mať pocit, že sa vám postavy z filmov prechádzajú priamo v obývacej izbe. Televízna realita bude takmer na nerozoznanie od skutočného sveta. Ostrý obraz a plynulosť dynamických scén zaistí 400 Hz frekvencia spracovania obrazu. Vydarený ultraštíhly dizajn, použitie moderných technológií a vynikajúca výbava predurčujú tento televízor k tomu, aby sa stal multimediálnym centrom vo vašej domácnosti.

Viac než televízor


Televízor sa môže pýšiť množstvom užitočných funkcií a širokými možnosťami pripojenia ďalších zariadení. Pomocou LAN konektora sa jednoducho pripojíte do domácej siete. Televízor je po kúpení WiFi adaptéra pripravený na pripojenie k WiFi. Využite nainštalovaný prehliadač a začnite surfovať na internete. Pripravené sú aj ďalšie aplikácie, ako napríklad Youtube. Nepreberné množstvo ďalších si ľahko stiahnete v internetovom obchode. Prenášanie súborov v domácej sieti uľahčuje technológia DLNA.

Digitálne z antény, kábla aj USB portu


Televízor disponuje integrovaným HD tunerom na DVB-T príjem pozemného digitálneho vysielania aj príjem káblovej televízie DVB-C. USB konektory umožňujú okrem prehrávania digitálneho obsahu z externých diskov aj nahrávanie televíznych relácií. Dva HDMI konektory poslúžia na pripojenie Blu-ray prehrávača alebo notebooku. Skvelý zvukový výstup ponúknu dva reproduktory s celkovým výkonom 25 W.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO455a3
Produktové číslo:  LT-1390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02