Obnoviť stránku

55" Metz 55G2A52B

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Metz 55G2A52B

Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov je vhodné zaobstarať televízor 55" Metz 55G2A52B s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Plnohodnotná veľkosť uhlopriečky 55 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálna do väčších miestností. Dokonalé rozlíšenie TV 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia Android TV vám otvára pestrú paletu multimediálnych aplikácií. Výrobcom použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sľubuje meniteľný odtieň bielej až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV prináša nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Zdieľať obraz z mobilného zariadenia budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Najpodstatnejšie parametre TV 55" Metz 55G2A52B

  • Televízor METZ disponuje uhlopriečkou 55"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Dovoľuje použitie Google Assistant
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 Hz dostačujúca pre plynulý obraz
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača umožňuje prechádzanie napr. programu TV staníc, možnosť pustiť si reláciu od začiatku, počasie, hranie hier a ďalšie informácie
  • Možnosť ovládania hlasom vyradzuje nutnosť nudného ovládania pomocou tlačidiel
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na váš USB disk na záznam obľúbených filmov a následného prehrávania
  • Štandard prichytenia VESA s vopred pripravenými závitmi v rozpätí 200×200 na zachytenie na držiak

Luxusná kvalita obrazu TV METZ

Ak ste náročnejší diváci, potrebujete špičkový televízor. TV 55" Metz 55G2A52B s mimoriadne jemným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Označenie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobkom obrazových bodov, než mávajú klasické Full HD typy. Obraz televízora METZ má teda 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto dosahuje jednu z najlepších úrovní detailov. Ani pri blízkom pohľade sa nemení jeho kvalita, je perfektne ostrý za každých okolností. Prvotriednu jemnosť obrazu dnes oceníte pri stále väčšom množstve obsahu, filmov, dokumentov či seriálov. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v dostatočnom rozlíšení, sa pokúsi prepočítať do vyššieho a tým obraz vylepší. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejšie fungovanie aplikácií a inteligentných funkcií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 55" Metz 55G2A52B

Ak využívate klasickú anténu, môžete sa spoľahnúť na dobrú kompatibilitu. Najnovší tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvláda, nič ďalšie už nebudete musieť riešiť. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému možno prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak dávate prednosť káblovému typu, potom je možné pripojiť 55" Metz 55G2A52B pomocou tzv. DVB-C tunera. Rovnako ako na počítači, tablete alebo telefóne, aj tu je okrem špecifických aplikácií a služieb k dispozícii klasické internetové prostredie. Samozrejmou funkciou televízora METZ je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku pomocou USB portu. Tento model k tomu dokáže na disk nahrávať.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore METZ

TV 55" Metz 55G2A52B vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Facebook, Skype a Twitter. K dispozícii je podpora Google Assistant.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, Miracast
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,8 cm
Výška 76,4 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 71,7 cm
Hĺbka bez podstavca 9,5 cm
Hmotnosť 14,1 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  METZ005a1
Produktové číslo:  55G2A52B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19