Obnoviť stránku

55" LG OLED55G45

Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Novinka
2 199 €

55" LG OLED55G45

Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor LG. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Veľkú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 144Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spoločne s odozvou 0,1 s nadchne všetkých herných fanúšikov. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna a strieborná farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je pribalený k výrobku.

Televízor 55
Televízor 55

Kľúčové vlastnosti televízora 55" LG OLED55G45

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor LG
  • Skvelé obrazové zážitky vám ponúkne technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Obdivovatelia rýchlych scén budú potešení 144Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV poskytuje 0,1 s odozvu
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobý operačný systém WebOS
  • K výbave patrí HDR a TÜV Flicker-Free
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač, prehrávanie 360° videa a ECO mode
  • Medzi obľúbené funkcie ďalej patrí kalibrácia zvuku
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje bezchybné prenášanie všetkých filmov a programov na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Povrchová úprava obrazovky sa pýši antireflexným efektom, ktorý znižuje odlesky a zvyšuje kvalitu obrazu.

Televízor 55
Televízor 55

OLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia OLED TV prináša úchvatný obrazový zážitok. Displej s technológiou OLED vyniká vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a výraznými farbami. Je schopný nezávisle ovládať každý pixel, čo mu umožňuje dosiahnuť skutočne hlboké čierne odtiene. Displej s OLED technológiou umožňuje zníženie prevádzkových nákladov, keďže je energia spotrebovávaná iba pri aktívnych pixeloch.

Podporuje formáty HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Senzor na televízore je kľúčovou súčasťou tejto inovatívnej technológie, ktorá umožňuje adaptáciu obrazu na základe svetelných podmienok v okolí.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa nepremožiteľným majstrom hier s televízorom LG

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozajstný zážitok. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

Operačný systém poskytuje neobmedzenú zábavu s vysokou spoľahlivosťou

Smart televízor WebOS poskytuje širokú škálu funkcií, ako je Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v televíznom svete. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú predovšetkým deti. Ľahko tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať pohodlne jediným inteligentným ovládačom. Postačí len stlačiť tlačidlo a dôjde k zobrazeniu vašej obľúbenej streamovacej služby.

Televízor 55
Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor podporuje ovládanie gestami. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Zaujímavou možnosťou je prehrávanie videa vo formáte 360°. Budete mať schopnosť pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali neviditeľné.

Skvelý výber televízora pre každého z vás

Zaisťuje kompatibilitu a integráciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kine vám prinášajú moderné technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku pomocou rozšíreného množstva kanálov. Jeden kanál tak môže zvukovo prenášať výstrely a iný kanál sa venuje mechanike zbrane, to znamená, že umiestnenie zvuku v priestore bude omnoho presnejšie a reálnejšie. Televízor umožňuje kalibráciu zvuku, ktorá umožní prispôsobiť nastavenie zvuku v súlade s akustickými charakteristikami miestnosti alebo osobnými voľbami používateľa. TV sa adaptuje na okolité prostredie, v ktorom je umiestnený, a upraví parametre zvuku na dosiahnutie optimálneho audio výkonu.

Televízor 55
Televízor 55

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

OLED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás televízny program prestane zaujímať, pripojte cez USB externý disk alebo flash disk a prehrávajte si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Za pomoci základného hotelového režimu možno nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie. Funkcia PIP vám umožní zobraziť na displeji obrazovky dva obrazy z rôznych zdrojov naraz. TV nesie označenie Calman Ready, ovláda tak profesionálnu kalibráciu obrazu pomocou softvéru Calman, ktorý je hojne používaný v profesionálnom audiovizuálnom priemysle.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

74,2 × 122,2 × 26,3 cm (V × Š × H)

Výška bez podstavca:

70,3 cm

Hmotnosť:

23,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, TÜV Flicker-Free
Povrch obrazovky Antireflexný
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa, ECO mode
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor, Calman Ready

Herné funkcie

Odozva 0,1 s
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,2 cm
Výška 74,2 cm
Hĺbka 26,3 cm
Výška bez podstavca 70,3 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 48,5 cm
Hmotnosť 23,2 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 77 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 165 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK660
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OLED55G45LW
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03