Obnoviť stránku

55" LG OLED55C7V

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55C7V

Obraz na kove

Krásne spojenie v sebe spájajú LG televízory radu C7V. Nádherný obraz na jednom kuse plechu vytvára jednoduché, no ohromujúce a mimoriadne tenké riešenie, ktoré nemá medzi televízormi konkurenciu. Okrem toho sa televízor 55" LG OLED55C7V pýši aj minimálnym rámčekom.

LG OLED55C7V – dokonalé farby

Neopakovateľný rozsah kontrastu OLED panelov vám prináša živé odtiene a farby, ktoré na klasickom LED televízore ťažko zbadáte. OLED technológia poskytuje dokonalé farby v celom farebnom rozsahu.

Unikátna technológia stmievania pixelov zaistí zobrazenie dokonalej čiernej bez akéhokoľvek úniku svetla a ponúka neobmedzený kontrastný pomer. Preto LG OLED televízory umožňujú dokonalú reprodukciu čiernych odtieňov a dávajú vyniknúť všetkým dokonalým farbám v ich plnej kráse. Užite si viac ako miliardu žiarivých farieb vytvorených 10-bitovým panelom na 139 cm LG TV OLED55C7V.

Zážitok ako v kine – priamo u vás doma

LG TV radu C7V sú vôbec prvými televízormi svojho druhu, ktoré podporujú oba formáty Dolby Vision™ a Dolby Atmos®. Výsledok tejto kombinácie je dokonalý – vynikajúca kvalita obrazu a zvuku vám umožní si v pohodlí domova vychutnať prémiový zážitok.

HDR 4K obraz televízora LG OLED55C7V

Pokročilá technológia Active HDR sa ľahko prispôsobí rôznym formátom HDR. Bola vyvinutá priamo spoločnosťou LG a optimalizuje kvalitu každej scény obsahu HDR tak, aby ste si mohli vychutnať pôsobivejší a vernejší vizuálny zážitok.

Technológia pokročilého formátovania umožňuje 55" LG TV OLED55C7V vysielať všetky rozpoznané algoritmy High Dynamic Range, ako napr. HLG, HDR10, Dolby Vision a Technicololor. Doprajte si HDR zážitok bez ohľadu na to, akú zábavu máte radi.

 

OLED televízor LG OLED55C7V s podporou obsahu HDR vo formáte Dolby Vision™ spracováva dynamické metadáta v každej snímke a prináša víziu režiséra do vašej obývačky. Pre formáty HDR10 a HLG používa LG exkluzívnu technológiu spracovania. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou na každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

DOLBY ATMOS® – dokonalý zvuk

Technológia Dolby Atmos®, ktorou disponuje OLED LG TV OLED55C7V, vytvára trojrozmernú zvukovú kulisu, ktorá vás úplne obklopí jedinečným priestorovým zvukom každého objektu.

SMART TV LG OLED55C7V disponuje technológiou Dolby Atmos®, ktorá vtiahne vás a každého ďalšieho diváka do deja, prostredníctvom mimoriadne verného priestorového zvuku, ktorý vás obklopí. Táto technológia predstavuje systém priestorového zvuku, ktorý zabezpečuje jeho pohyb podľa objektov v obraze. Pri detailnom skúmaní sa vám tak bude zdať, že sa zvuk šíri všetkými smermi – nahor, nadol, doľava a doprava. V podstate ide o plný priestorový zvuk.

Rozhranie webOS 3.5 – nekonečný zdroj zábavy

Prístup na internet, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s OLED televízorom LG OLED55C7V pomocou kurzora, rovnako aj klikanie a rolovanie na obrazovke. Pre väčší komfort môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123 cm
Výška 75 cm
Hĺbka 21,7 cm
Výška bez podstavca 71 cm
Hĺbka bez podstavca 4,66 cm
Hmotnosť 19,2 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK607n9
Produktové číslo:  OLED55C7V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12