Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" LG OLED55B9SLA

4,9 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55B9SLA

Na chvíle odpočinku si doprajte TV 55" LG OLED55B9SLA s výnimočne kvalitným obrazom a pokročilými funkciami. Plnohodnotná uhlopriečka 55 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD plne vystačí každému, kto zháňa TV do väčších aj menších izieb. Neuveriteľné rozlíšenie 4K televízora ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia OLED vďaka viacvrstvovým zobrazovacím bunkám sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol až k okrajom samotnej obrazovky. Jej unikátnou prednosťou je navyše perfektné vykreslenie čiernej farby, teda ten najlepší možný kontrast. Smart TV predstavuje nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám.

Najpodstatnejšie výhody TV 55" LG OLED55B9SLA

  • Televízor LG poskytuje uhlopriečku celkovo 55"
  • Jemné 4K rozlíšenie zaistí dokonalé detaily
  • Kontrast dosiahnuteľný jedine s OLED technológiou
  • Dynamický rozsah HDR zaručí bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • K dispozícii je tiež podpora inteligentných asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Televízor LG je hybridný podľa vzoru HbbTV, ten spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 100 Hz zaručuje plnohodnotný, plynulý obraz, čoho si všimnete hlavne pri akčných scénach či športe
  • Červené tlačidlo HbbTV vám dá možnosť na čítanie napr. aktuálnych programov TV staníc, archívu videí, hranie hier alebo čítanie správ
  • Schopnosť hlasového ovládania vás zbavuje nutnosti klasického ovládania
  • Game Mode eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu, keď zrovna hráte, a tak máte úplnú kontrolu nad hrou
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore na pripojenie na internet
  • Možnosť nahrávania obsahu na USB disk na uchovanie ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného prehrania
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými závitmi na skrutky vo vzájomnej vzdialenosti 300×200 mm na montáž na stojan
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Maximálne kvalitný obraz TV LG

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. televízora 55" LG OLED55B9SLA s krištáľovo čistým obrazom je pre vás ako stvorený. Označenie 4K znamená panel so štvornásobkom obrazových bodov, než majú zavedené Full HD obrazovky. Obraz televízora LG je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu dosahuje vysokú úroveň detailov. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky sa nijak nemení jeho kvalita a zostáva dokonale ostrý. Nadpriemernú jemnosť obrazu dnes oceníte pri mnohých seriáloch, dokumentoch alebo filmoch z Blu-ray diskov. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v dostatočnom rozlíšení, sa bude snažiť preniesť do vyššieho a tým ich vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší chod aplikácií a ďalších funkcií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

Dokonalý kontrast televízora s OLED technológiou

K nadpriemernej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, pri ktorej vie každý jednotlivý obrazový bod meniť farbu svietenia. Následným efektom je výborný kontrast a najmä možnosť body vypínať a zobraziť tak dokonalú čiernu, čo žiadna iná technológia na takej úrovni nevie. Tieto televízory vynikajú aj živým podaním veľmi sýtych farieb. Celkom samozrejmý je HDR alebo vysoký dynamický rozsah. Jeho úlohou je zaistiť prirodzený jas a kontrast, napríklad sa vďaka nemu tak nestmavujú tiene z protisvetla a dojem zo scény je reálnejší. Pekná obnovovacia frekvencia TV LG 100 Hz znamená, že veľmi rýchlo prekreslí obraz a je podstatná pri športových alebo iných rýchlych scénach, ktoré ukáže ako patrične plynulé. Podporuje technológiu HDR10, Dolby Vision a HLG. Vďaka technológii HDR10 sú farby na displeji veľmi blízko k tomu, ako ich vníma ľudské oko. Dolby Vision spracováva dynamické metadáta na pokročilejšie vylepšenie farieb a kontrastu. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas lepšie a oživí tak jednotlivé scény.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 55" LG OLED55B9SLA

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, o funkčnosť mať strach nemusíte. Najnovšiu technológiu pozemného vysielania DVB-T2 tento televízor ovláda, nič ďalšieho riešiť nemusíte. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému možno prijímať satelitný signál veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. V prípade káblového typu možno zapojiť 55" LG OLED55B9SLA pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Na väčšinu zaujímavých funkcií je potrebný internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak už ste dali káblom zbohom, máte možnosť pripojiť ho k internetu prostredníctvom WiFi. Tak ako pri počítači, aj na veľkej obrazovke si okrem originálnych aplikácií užijete prístup ku klasickému webovému rozhraniu. Na ľahké spojenie s reproduktormi, klávesnicou a podobnou elektronikou možno bez problémov využiť Bluetooth. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou TV LG je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku cez USB port. Tento model k tomu dokáže na disk nahrávať. Medzi podporované zvukové formáty sa radia DTS dekodér.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

Televízor LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV a Voyo. Dovoľuje využívať Google Assistant a Amazon Alexa.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,8 cm
Výška 74,4 cm
Hĺbka 24,6 cm
Výška bez podstavca 70,6 cm
Hĺbka bez podstavca 4,69 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 55,9 cm
Hmotnosť 19,9 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607o5a4
Produktové číslo:  OLED55B9SLA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19