Obnoviť stránku

55" LG OLED55B8SLC

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55B8SLC

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov môžete staviť na TV s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Slušná hodnota uhlopriečky 55" dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť pre toho najnáročnejšieho diváka. Dokonalé rozlíšenie 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám istí maximálny pozorovací uhol až do rohov obrazovky. Jej veľkou prednosťou je ale v prvom rade dokonalé zobrazenie čiernej, teda ten najlepší možný kontrast. Smart technológia televízora prináša širokú škálu multimediálnych funkcií.

Kľúčové prednosti televízora 55" LG OLED55B8SLC

  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Výborný kontrast vďaka technológii OLED
  • Dynamický rozsah HDR vám prinesie bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 100 Hz plne vystačujúca na plynulý obraz
  • Obnovovacia frekvencia 100 Hz sľubujúca plnohodnotný, plynulý obraz, čoho si všimnete predovšetkým pri športe či akčných scénach
  • Obrazovka poskytuje uhlopriečku celkom 55"
  • Červené tlačidlo HbbTV dáva možnosť prezerania napr. programu televíznych staníc, možnosť spätného prehrávania, spravodajstvo, počasie alebo hranie hier
  • Variant ovládania hlasom vyraďuje nutnosť zastaraného tlačidlového ovládania TV
  • Game Mode skracuje rýchlosť odozvy obrazu na minimum pri hre, tým pádom máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Predpripravená WiFi technológia televízora umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcia nahrávania na flash disk na nahrávanie obľúbených filmov a samozrejme aj ich prehrávanie
  • Štandard VESA uchytenie s hotovými závitmi na skrutky s vzdialenosťou 300 × 200 mm na inštaláciu na stenu
  • Prenosový protokol DLNA na temer nelimitovaný prenos súborov do televízora
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro pre sledovanie pozemného vysielania nezaobídu

Luxusná kvalita obrazu televízora LG

Čoby náročnejší diváci potrebujete špičkový televízor. 55" LG OLED55B8SLC s vysokým rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Prídomok 4K značí televízor s štvornásobným počtom bodov obrazu oproti etablovaným obrazovkám s Full HD. Základom obrazu je teda plných 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri pohľade z pár desiatok centimetrov netrpí stratou kvality, je perfektne ostrý za každých okolností. Nadpriemerne jemné rozlíšenie sa hodí predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch alebo seriáloch. Aj staršie filmy a seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, vie televízor spracovať dopočítáním a trochu ich tým zdokonalí. Vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší beh pridaných aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

Dokonalý kontrast s OLED technológiou

K neuveriteľnej kvalite obrazu prispieva OLED technológia, v rámci ktorej dokáže každý jeden obrazový bod nezávisle meniť farbu. Výsledkom potom je dokonalý kontrast a najmä možnosť body vypínať, a tým dosiahnuť skutočne čiernej farby, čo žiadna iná technológia na takej úrovni nevie. Tieto obrazovky sú vyhlásené aj živým podaním farieb. Nemohol by chýbať HDR, čiže vysoký dynamický rozsah. Ten zachováva prirodzený kontrast a jas, napríklad sa vďaka nemu toľko neztmavujú tiene z protisvetla a dojem zo scény je príjemnejší. Obnovovacia frekvencia 100 Hz dokazuje, že televízor vysokou rýchlosťou mení obrazové body a je dôležitý pri športe alebo akčných scénach, ktoré uvidíte vždy dokonale plynulé.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita 55" LG OLED55B8SLC

Ak sa spoliehate na klasickú anténu, o funkčný príjem sa báť nemusíte. Štandard vysielanie DVB-T2 televízor zvláda, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Vzhľadom na to, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál, s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu aj množstvu programov. Pri káblovej televízii možno zapojiť 55" LG OLED55B8SLC pomocou tunera s označením DVB-C. Na sprevádzkovanie všetkých funkcií je potrebný internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, máte možnosť pripojiť TV k internetu cez WiFi. Rovnako ako pri smartfónoch a počítačoch, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj klasické prostredie internetu. Na jednoduché spojenie s reproduktormi, klávesnicou a podobnou elektronikou nie je problém využiť Bluetooth. Skoro samozrejmou funkciou je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku vďaka USB portu. S týmto modelom je možné aj naopak obsah na disk nahrať.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,8 cm
Výška 77,6 cm
Hĺbka 31,9 cm
Výška bez podstavca 70,7 cm
Hĺbka bez podstavca 4,69 cm
Hmotnosť 17,7 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK607n9d4
Produktové číslo:  OLED55B8SLC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12