Obnoviť stránku

55" LG OLED55B6J

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55B6J

Zoznámte sa s budúcnosťou televízorov

skopírovať blokeditovať atribútyOdobrať

Štíhla obrazovka

Vynechaním zadného panela na podsvietenie sa inovatívnym spôsobom zmenšila hrúbka obrazovky. Obrazovka je mimoriadne tenká, takže sa dá umiestniť bližšie k stene.

OLED HDR

Prežite noc plnú hviezd na obrazovke televízora LG OLED – hviezdy, ktoré bývali na obrazovkách LCD rozmazané, sú teraz jasne viditeľné. V pozadí tohto jasného obrazu je mechanizmus OLED HDR, ktorý plne podporuje formáty Dolby Vision a Ultra HD Premium. LG OLED TV, schopný podpory viac ako 20 úrovní jasu, zobrazuje každý detail tmavého aj jasného obrazu.

ULTRA HD PREMIUM – nový štandard kvality

Nie všetky 4K televízory sú rovnaké. Certifikácia ULTRA HD PREMIUM je zárukou toho, že kvalita televízneho obrazu a zvuku je v súlade s najvyšším štandardom. Televízor OLED dopĺňa svoju technológiu a predstavuje dokonalú platformu pre sledovanie televízneho programu v kvalite ULTRA HD.

Dolby Vision – prečo hrá dôležitú úlohu?

LG OLED HDR podporuje formát Dolby Vision, ktorý zaisťuje jasnejší a ostrejší obraz s lepším kontrastom a výrazne vylepšenými farbami. S vlnou nových video titulov vo formáte Dolby Vision si môžete byť istí, že váš zábavný obsah bude reprodukovaný tak, ako má byť.

OLED BLACK – budí pocit úžasu z vesmíru

„Televízory LG OLED so schopnosťou reprodukovať hlboké čierne odtiene ideálne prezentujú nedávno predstavený kanál NASA TV UHD a približujú divákom reálny zážitok z pobytu vo vesmíre“.

– Harmonic, oficiálny partner NASA pre kanál NASA TV UHD –

Nekonečný kontrast

Hviezdy žiaria najjasnejšie na čiernej oblohe. Tento typ čiernej s nekonečným kontrastom môžete vidieť na obrazovke televízora LG OLED, ktorý dokáže úplne deaktivovať svoje samostatne svietiace pixely.

Samostatne svietiace pixely

Tieto pixely sú ako živé organizmy, ktoré sa samy aktivujú a deaktivujú, čím umožňujú dokonalú reprodukciu čiernych odtieňov a nechávajú ožívať všetky farby. Panel na podsvietenie už nie je potrebný, preto má televízor LG OLED úchvatný dizajn s minimalistickou štruktúrou.

Samostatne svietiace pixely televízora LG OLED sú strojcami dokonalosti, ktorým sa žiadny iný televízor nemôže nikdy vyrovnať.

Dokonalé farby

Rozšírená škála farieb televízora LG OLED predstavuje 99 % farebného štandardu Digital Cinema Initiative (DCI) – miliardy verných farieb s dokonalou čiernou.

LG Signature OLED TV a Netflix – dokonalé spojenie

Vychutnávajte si 4K obsah služby Netflix na obrazovke televízora LG SIGNATURE OLED v špičkovej kvalite prostredníctvom cenami ovenčenej inteligentnej platformy LG WebOS.

*Nutná je registrácia pre streamovanie obsahu Netflix. Dostupnosť Ultra HD obrazu závisí od vášho predplatného Netflix, internetovej služby, od možností daného zariadenia a dostupnosti obsahu.

Rozlíšenie Ultra HD 4K

Televízory LG OLED 4K zobrazujú takmer 8,3 milióna obrazových bodov, takže poskytnú štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD TV. Dych vyrážajúca jasnosť a jemné detaily obrazu na veľkej obrazovke vás ohromia, dokonca aj pri sledovaní z relatívne malej vzdialenosti.

Zvuk značky Harman/Kardon

Keďže dokonalá kvalita obrazu zvyčajne dobre ladí so špičkovou kvalitou zvuku, bol zvuk pre televízor LG OLED navrhnutý spoločnosťou Harman/Kardon. Mimoriadne čistý zvuk Harman/Kardon ešte vylepší vaše prvotriedne divácke zážitky.


webOS 3.0
 

WebOS 3.0

LG Smart TV s operačným systémom WebOS 3.0 je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, prinášal vzrušujúci zážitok zo sledovania, ľahko sa ovládal a jeho používanie bolo navyše zábavné. Všetko, čo teraz musíte urobiť, je uvoľniť sa, pretože televízny zážitok s WebOS 3.0 je lepší ako kedykoľvek predtým. 

Magic Remote
 

Magic Remote

Magický ovládač dokáže ovládať TV aj set-top box zároveň s použitím pohybového a hlasového ovládania. Prevezmite kontrolu nad svojou zábavou na novej úrovni komfortu diaľkového ovládania. Nestrácajte čas hľadaním a venujte ho zábave. 

magic Zoom
 

Magic Zoom

Magic Zoom dokáže zväčšiť zábery priamo pri sledovaní. Stlačením tlačidla Zoom na diaľkovom ovládaní je možné zväčšiť scénu k prezeraniu detailov. 

Magic Mobile Connection
 

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection umožňuje divákom ľahko si vychutnať obsah ich inteligentného telefónu na televízore. Pomocou WiFi pripojenia si môžu púšťať hudbu a video aplikácie na veľkej obrazovke. 

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,9 cm
Výška 75,9 cm
Hĺbka 22,5 cm
Výška bez podstavca 71,5 cm
Hĺbka bez podstavca 5 cm
Hmotnosť 18,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK608p3
Produktové číslo:  OLED55B6J
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11