Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

55" LG 55UT73006

Garancia najlepšej ceny
Novinka
479 €

55" LG 55UT73006

Chcete si aj doma užiť tú vzrušujúcu filmovú atmosféru, ktorú zažívate pri projekcii v kine? Potom by mohol byť trefou do čierneho televízor LG. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) prinesie uspokojenie aj tým najnáročnejším hráčom. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné vlastnosti televízora 55" LG 55UT73006

  • Filmovú atmosféru do vášho domova vnesie televízor LG
  • Úžasné vizuálne zážitky predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, webový prehliadač, prehrávanie 360° videa a ECO mode
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Výnimočne ostrý obraz televízora

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Označenie 4K znamená, že obraz je vykreslený so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, čo umožní prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez straty kvality. Technológia Direct LED poskytuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa inteligentne prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné podanie farieb.

Televízor 55
Televízor 55

LCD LED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia LCD LED TV poskytuje neuveriteľný zážitok. S LED technológiou ponúka obrazovka vysoký jas, to vytvára optimálne podmienky na sledovanie filmov aj v osvetlených miestnostiach. Disponuje LED diódami umiestnenými za LCD panelom, a tak je dosiahnutý jasný a čistý obraz.

Podpora HDR formátov

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10 a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa nepremožiteľným majstrom hier s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. V hrách sa kladie dôraz na kvalitné vizuálne podanie, rýchlosť reakcií a minimálnu odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie skutočne zážitok. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Inovatívnou funkciou je schopnosť prehrávať videá s 360° panoramatickým záberom. Budete mať schopnosť pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Využite pokročilé multimediálne funkcie

LCD LED televízor LG si vás získa svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate svoj obľúbený program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás televízny program omrzí, môžete pomocou USB pripojiť externý disk či flash disk a prehrávať si tak vlastný obsah. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim umožňuje nastavenie blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

77,7 × 122,6 × 28,7 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,2 × 8,05 cm (V × H)

Hmotnosť:

11,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa, ECO mode
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,6 cm
Výška 77,7 cm
Hĺbka 28,7 cm
Výška bez podstavca 71,2 cm
Hĺbka bez podstavca 8,05 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 99,9 cm
Hmotnosť 11,1 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 84 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 110 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK629
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55UT73006LA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16