Obnoviť stránku

55" LG 55UR80003

4,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
459 €

55" LG 55UR80003

Chcete doma prežiť rovnaké zážitky z filmov ako v kine? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor LG. Prežite ohromujúci vizuálny zážitok vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočným potešením. Veľkú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. K skvelému obrazu sa pridáva ohromujúci zvuk pod vedením 20W reproduktorov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa sivomodrá farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný spolu s výrobkom.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné vlastnosti televízora 55" LG 55UR80003

  • Podobnú filmovú atmosféru, akoby ste boli v kine, vám sprostredkuje televízor LG
  • Skvelé obrazové zážitky vám predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete prekvapení zvukom 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG je poháňaný moderným operačným systémom WebOS
  • Nechýba ani podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zážitok ako v kinosále sa stará technológia AI Sound Pro a dolby Digital
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke poskytne veľmi podrobný obraz. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality. Technológia Direct LED poskytuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa inteligentne prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné podanie farieb.

Televízor 55
Televízor 55

LCD LED ponúka autentické a realistické farby

Technológia LCD LED TV poskytuje fantastický zážitok. LED technológia poskytuje vysoký jas, čo zvyšuje kvalitu sledovania filmov aj v dobre osvetlených priestoroch. Je vybavená LED diódami umiestnenými za LCD panelom, čo prináša jasný a čistý obraz.

Podporuje rôzne formáty HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10 a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 upravovaný na základe scény s najvyšším jasom.

Televízor 55
Televízor 55

Dosiahnite víťazstvo v hrách vďaka televízoru LG

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. V hrách je dôležitá dobrá grafika aj rýchle reakcie a nízka odozva. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Amazon Alexa. Budete tak mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a integrovať TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú predovšetkým deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby jej názov museli vyťukávať na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete ovládať všetky pripojené zariadenia. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor premieňa na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Jedinečnou vlastnosťou je prehrávanie 360° videa. Ovládací prvok vám umožní pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám umožní prechádzať prostredím a objavovať detaily, ktoré by boli v štandardnom videu skryté.

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

LCD LED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ práve nestíhate sledovať svoj obľúbený televízny program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás program v televízii už nebude baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu režimu skenovania nájdete rýchlo a efektívne dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim umožňuje nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalšie funkcie.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

77,6 × 123,5 × 23,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,5 × 5,75 cm (V × H)

Hmotnosť:

14,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,5 cm
Výška 77,6 cm
Hĺbka 23,1 cm
Výška bez podstavca 71,5 cm
Hĺbka bez podstavca 5,75 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 99,1 cm
Hmotnosť 14,2 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivomodrá

Zvuk

Výkon reproduktora 20 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 114 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 176 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK612d13j0
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55UR80003LJ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04