Obnoviť stránku

55" LG 55UN71003LB

4,7 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55UN71003LB

Real 4K televízor LG 55UN71003LB pre nekončiacu zábavu

UHD televízor LG 55UN71003LB posunie sledovanie obsahu na novú úroveň. Či už pozeráte na filmy, športové stretnutia alebo hráte hry, vždy vám poskytne špičkový obraz v 4K rozlíšení so živými farbami a jemnými detailmi. S LG UHD si užijete dokonale realistický obraz so štvornásobným rozlíšením v porovnaní s klasickým Full HD.

Štvorjadrový procesor zaistí precízne spracovanie obrazu

Smart LED televízor LG 55UN71003LB je osadený výkonným štvorjadrovým procesorom, ktorý sa postará o redukciu obrazového šumu a obohatí obraz o dynamickejšie farby a hlbší kontrast. Tiež zabezpečí precízny prevod obsahu v nízkom rozlíšení do vyššieho rozlíšenia s reprodukciou blížiacou sa 4K kvalite.

Pohodlnejší život s inteligentnou technológiou LG ThinQ AI

Televízor LG 55UN71003LB je kompatibilný s inteligentnou technológiou LG ThinQ AI,  ktorá podporuje hlasové ovládanie, vďaka čomu môžete pohodlne ovládať ostatné inteligentné zariadenie vo vašej domácnosti. Nie je potrebný diaľkový ovládač, stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úlohu či otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.

Doprajte si realistický zážitok ako v digitálnom kine

Sledujte filmy tak, ako ich zamýšľali ich tvorcovia

V režime FILMMAKER MODE procesor automaticky vypína vyhladzovanie pohybu na dosiahnutie úplného efektu kinofilmu. Vďaka tomu môžete sledovať obľúbené filmy a ďalší obsah bez straty kreatívneho zámeru tvorcov a povýšiť audiovizuálny zážitok na úroveň digitálneho kina.

LG Smart TV 55UN71003LB s podporou HDR obsahu

 LG Smart TV 55UN71003LB podporuje pokročilé formáty vysokého dynamického rozsahu HDR, ako je HDR 10 Pro a HLG Pro. Vďaka tomu dokáže zobraziť všetky detaily v príliš svetlých a tmavých scénach. Výsledkom je neobyčajne ostrý obraz s vysokým kontrastom aj živšími a realistickejšími farbami, ktoré vás úplne dostanú.

Technológia Ultra Surround

Výkonné reproduktory UHD televízora LG 55UN71003LB vytvárajú viac virtuálnych zvukových kanálov na zaistenie pútavejšieho zvukového zážitku. Tiché dialógy a okolité zvuky počujete oveľa zreteľnejšie, ako by ste sa nachádzali priamo v danej scéne.

Televízor UHD 4K ako vaše multimediálne centrum

Všetky nové dokumenty, filmy a seriály budete mať dostupné na jednom mieste. Televízor UHD 4K LG 55UN71003LB podporuje všetky obľúbené aplikácie, ako Apple TV, Netflix a LG Channels. 

S LG UHD TV už neprídete o žiadny zápas

Aj keď sledujete film či iný program, vďaka funkcii Športové upozornenie v LG UHD TV vám neunikne žiadny dôležitý detail o zápase vášho obľúbeného tímu. Športové upozornenie vám totiž podáva informácie pred zápasom, počas neho aj po ňom.


Smart LED televízor LG 55UN71003LB sa postará o realistický zážitok z hrania

Smart LED televízor LG 55UN71003LB disponuje nízkym oneskorením, ktoré zaistí výnimočný zážitok plynulého hrania, vďaka čomu hráči môžu okamžite reagovať na dianie na obrazovke. S podporou detailného 4K HDR rozlíšenia a zvukovej technológie Ultra Surround je vytvorená úžasná herná atmosféra, ktorá vás úplne pohltí.

Ponorte sa do hry

Režim HGiG ponúka hernú grafiku, ktorá najlepšie zodpovedá špecifikáciám a výkonu televízora. S UHD TV LG 55UN71003LB si môžete vyberať zo širokého radu rôznych herných titulov a budete mať pritom istotu, že ich zobrazenie bude dokonalé v každom ohľade.


Inteligentnejší život vďaka systému webOS

Ovládanie Smart televízora LG 55UN71003LB zaisťuje operačný systém webOS s intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré zaistí prístup k obľúbeným aplikáciám či online streamovacím službám Netflix, Youtube a Prime Video. Súčasťou webOS sú aplikácie na prehrávanie multimédií, internetový prehliadač či funkcia hlasového vyhľadávania.

Televízor LG UHD TV 4K 55UN71003LB ponúka prvotriedny dizajn umocňujúci zážitok zo sledovania

Televízor LG UHD TV 55UN71003LB s uhlopriečkou 55" na prvý pohľad zaujme minimalistickým a do detailu premysleným dizajnom s ultra tenkým rámčekom, ktorý bude harmonicky ladiť s každým moderným interiérom.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 74 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 109 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,7 cm
Výška 78,7 cm
Hĺbka 23,1 cm
Výška bez podstavca 72,8 cm
Hĺbka bez podstavca 8,83 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 112,9 cm
Hmotnosť 13,9 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK612d08
Produktové číslo:  55UN71003LB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12