Obnoviť stránku

55" LG 55SJ810V

4,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55SJ810V

Super UHD televízory sú povestnou špičkou ľadovca medzi LG LED TV

Nano Cell™ - špičková technológia LCD displeja


Televízory od LG Super UHD idú oveľa ďalej než konvenčné zariadenia s klasickou LED technológiou alebo Quantum Dot. Namiesto toho integrujú pokročilú technológiu Nano Cell™ - teda najnovšie technológie pre LCD displeje, ktorá značne vylepšuje obraz.

Nano Cell™ - záruka dokonalých farieb

Viac farieb, ktoré milujete

Pokročilé 10-bitové spracovanie rozširuje spektrum farieb, ktoré môžete vidieť, odomkne viac ako jednu miliardu farebných odtieňov na vašej obrazovke.

Miliardy bohatých farieb

Vďaka technológiám využívaným v Super UHD televízoroch je farebná paleta 64× širšia ako u konvenčných televízorov. Obraz je tak oveľa jemnejší s presnejšími detailmi, čo znamená jediné - reálnejší a živší obraz. 

Jedinečná LED inovácia a presnosť nanočastíc


Technológia Nano Cell™ umožňuje konzistentné umiestňovanie pixelov jeden nanometer od seba, čím vzniká rovnomerný objem farieb a vynikajúca kvalita obrazu..

Vysoko jemné farebné podanie vďaka technológii Nano Cell™

Ako vnímame farby? Vlnová dĺžka odrazeného svetla určuje, akú farbu vidíte. Nano Cell™ displej, zložený z nanočastíc integrovaných do panelu, absorbuje akékoľvek rušenie svetla a výrazne tak zvyšuje čistotu farieb zobrazenú na obrazovke. 

Ako často sledujete televíziu z optimálnej pozície?

S televízormi LG Super UHD si vychutnajú perfektné farby a kontrast aj diváci sledujúci obrazovku z uhla. Všetci v miestnosti sa môžu tešiť na zábavu, filmy a športy s bohatým farebným podaním na nanočiastkovom paneli.

Výskum ukazuje, že približne 60% ľudí sa pozerá na os obrazovky z pozorovacieho uhla, ktorý je viac ako 15° od stredu, kde kvalita obrazu začína klesať - u konvenčných televízorov

Špičkový zážitok z akéhokoľvek uhla

Obrazovky Nano Cell™ zvyšujú konzistenciu farieb mimo optimálny pozorovací uhol a znižujú tak skreslenie farieb.

Multi HDR s Dolby Vision ™

Technológia pokročilého formátovania televízora LG Super UHD podporuje niekoľko algoritmov High Dynamic Range ako sú napr. HLG, HDR10 a Dolby Vision™. Získajte zážitok HDR z viacerých zdrojov.

 

Televízor SJ810V s podporou obsahu HDR vo formáte Dolby Vision™ spracováva dynamické metadáta v každej snímke a prináša víziu režiséra do vašej obývačky. Pre formáty HDR10 a HLG používa LG exkluzívnu technológiu spracovania. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou pre každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

Moderná konštrukcia, maximálny obraz

Takmer žiadne okraje vďaka precíznemu spojeniu panelu s kovovým šasi. Vďaka tejto modernej architektúre bude televízor LG Super UHD ozdobou každej obývacej izby.

Zvuk z dielne profesionálov

Vysoko kvalitný systém reproduktorov z dielne spoločnosti Harman/Kardon poskytuje naprosto mimoriadny zvukový pôžitok. Výsledkom spolupráce s profesionálmi v podobe čistého a mohutného zvuku sa teraz presúva do vašej obývačky.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup k internetu, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikanie a rolovanie na obrazovke. Pre väčší komfort môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,6 cm
Výška 77,4 cm
Hĺbka 24,8 cm
Výška bez podstavca 71,8 cm
Hĺbka bez podstavca 6,2 cm
Hmotnosť 16,7 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK607m5
Produktové číslo:  55SJ810V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12