Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" LG 55NANO81

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55NANO81


Dokonale čisté farby s LG NanoCell TV

Bezchybné zobrazenie detailov s Real 4K rozlíšením

Smart televízor LG 55NANO81 s extrémne jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky a uspokojí potreby aj najnáročnejšieho diváka. Rozlíšenie 4K poskytuje štvornásobný počet obrazových bodov než aký máva bežný televízor s rozlíšením Full HD. Obraz televízora LG je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka veľmi dobrú úroveň detailov.

Televízor UHD 4K LG 55NANO81 s veľmi výkonným štvorjadrovým 4K procesorom

Televízor UHD 4K LG 55NANO81 so štvorjadrovým 4K procesorom odstraňuje prebytočný šum a zvyšuje tak kontrast a čistotu farieb. Dokonalosť obrazu sa nezhorší ani pri priblížení k obrazovke či sledovaní z iného uhla. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály nakrútené v nedostatočnom rozlíšení skúsi televízor preniesť do vyššieho, čo najviac podobného 4K obrazu. Ešte pôsobivejší zážitok zo sledovania obľúbeného filmu vám poskytne aj optimalizovaný zvuk.



FILMMAKER MODE

S FILMMAKER MODE si navyše užijete automatické úpravy obrazu a zobrazenie pohybu čo najprirodzenejšie. Teraz si môžete vychutnať zážitok ako v kine aj u vás doma!

HDR 10 Pro a HLG Pro

Tieto dva formáty HDR 10 Pro a HLG Pro poskytujú televízoru LG 55NANO81 SMART LED optimálnu kvalitu obrazu HDR, keďže upravujú podporované hlavné formáty HDR – HLG a HDR 10. Vychutnáte si tak váš obľúbený obsah vo vysokom rozlíšení.

Smart TV UHD 4K LG 55NANO81 prináša presné zobrazenie detailov

Ostré detaily v Smart TV UHD 4K LG 55NANO81 umožňuje funkcia lokálneho stmievania, ktorá tiež vylepšuje úroveň farieb a kontrastu v porovnaní s televízormi s priamym podsvietením.

Nekonečná filmotéka

Doprajte si s LG televízorom 55NANO81 rôzne typy obsahu, ktoré sú dostupné v aplikáciách Netflix, LG Channels a Apple TV a mnohých ďalších. Všetky najnovšie televízne seriály, filmy, dokumenty alebo živé športové prenosy nájdete na jednom mieste.



4K televízor LG 55NANO81 je dokonalý partner pre všetkých hráčov

Virtuálny svet so 4K televízorom LG 55NANO81bude vyzerať lepšie než v skutočnosti vďaka technológii NanoCell a čistým farbám, ktoré táto technológia vytvára. S vylepšenou grafikou v reálnom čase vďaka rôznym herným funkciám, ako je nízke oneskorenie na vstupe, HDMI 2.1 a HGiG, si užijete virtuálny svet ešte viac.

Nízky Input lag

Vďaka takmer nulovému oneskoreniu dokážete zaútočiť na súpera okamžite bez väčšieho omeškania.


Len s UHD TV LG 55NANO81 si doprajete atmosféru ako na štadióne

UHD TV LG 55NANO81 obsahuje technológiu Nano Accuracy, ktorá umožňuje vidieť presné farby bez skreslenia, a to z ľubovoľného uhla. Ultra veľká obrazovka, čisté farby a úžasná kvalita obrazu poteší každého fanúšika pri sledovaní športových prenosov.

Virtuálny zvuk

Televízor LG 55NANO81 Smart LED disponuje bohatším virtuálnym zvukom 4.0. Vytvorte si vo vašej obývačke efekt priestorového zvuku vďaka možnosti pripojenia až dvoch Bluetooth reproduktorov.

LG 55NANO81 myslí na športových fanúšikov

Teraz vám už neunikne žiadne športové stretnutie vďaka funkcii Športové upozornenie, ktorá vás informuje pred zápasom, počas neho a po ňom.

Minimálna záťaž pre oči

Pokiaľ máte radi filmové maratóny alebo dokážete zhliadnuť celý rad seriálov za deň, s televízorom LG NanoCell to bude o niečo príjemnejšie. LG NanoCell televízory získali od organizácie Underwriters Laboratories certifikát „LED bez fotobiologického rizika“. Televízor LG 55 NANO81 vás teda dostatočne ochráni pred škodlivým svetelným žiarením.

LG televízor 55 NANO81 ako centrum vašej domácnosti

Vďaka inteligentnej technológii LG AI ThinQ môžete pomocou LG televízora 55 NANO81 ovládať aj svoje ostatné inteligentné zariadenia v domácnosti. Vďaka hlasovému ovládaniu stačí povedať „Hi, LG“ a jednoducho získate potrebné informácie alebo ovládate vašu inteligentnú domácnosť.

Urobte si príjemnú atmosféru s LG 55NANO81 Smart TV

 LG 55NANO81 Smart TV s ultratenkým rámikom vás nebude rozptyľovať od diania na obrazovke. Televízor z radu NanoCell tak skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru aj napriek veľkosti uhlopriečky 139 cm.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 98 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 124 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,2 cm
Výška 77,6 cm
Hĺbka 23,1 cm
Výška bez podstavca 71,6 cm
Hĺbka bez podstavca 6,36 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 84,1 cm
Hmotnosť 17,6 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Sivá
Kód:  WK612d02a
Produktové číslo:  55NANO813NA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19