Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" LG 55NANO80

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55NANO80


Televízor LG 55NANO803NA SMART LED poskytne dokonale čisté farby

Obraz LG televízora, ktorý sa nenechá ničím obmedzovať

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. 55" LG 55NANO803NA s extrémne jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Prídavok 4K značí panel so štvornásobným počtom obrazových bodov než aký máva bežný televízor s rozlíšením Full HD. Obraz televízora LG je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke nestratí nič zo svojej kvality, za každých okolností zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu si môžete vychutnať nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály nakrútené v nedostatočnom rozlíšení skúsi televízor preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod rôznych funkcií a aplikácií, tieto televízory totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.


S LG 55NANO803NA Smart LED kinosála vo vašej obývačke

Technológia Nano Cell vytvára na LG 55NANO803NA Smart LED vysoký kontrast a vďaka živým čistým farbám vyzerajú všetky scény realisticky. Obraz v nízkom rozlíšení sa automaticky prevedie do vyššieho rozlíšenia. Pôsobivejší zážitok vám dodá aj optimalizovaný obraz a zvuk. Teraz sa aj doma s LG 55NANO803NA Smart LED môžete cítiť ako v kinosále.


FILMMAKER MODE

S FILMMAKER MODE si navyše užijete automatické úpravy obrazu a zobrazenie pohybu čo najprirodzenejšie. Teraz si môžete vychutnať zážitok ako v kine aj u vás doma!

HDR 10 Pro a HLG Pro

Tieto dva formáty HDR 10 Pro a HLG Pro poskytujú televízoru LG 55NANO803NA Smart LED optimálnu kvalitu obrazu HDR, keďže upravujú podporované hlavné formáty HDR – HLG a HDR 10. Vychutnáte si tak váš obľúbený obsah vo vysokom rozlíšení.

Lokálne stmievanie

Ostré detaily umožňuje funkcia lokálneho stmievania, ktorá tiež vylepšuje úroveň farieb a kontrastu v porovnaní s televízormi s priamym podsvietením.

Nikdy nekončiaca zábava s LG 4K TV

Doprajte si rôzne typy obsahu, ktoré sú dostupné v aplikáciách Netflix, LG Channels a Apple TV a mnohých ďalších. Všetky najnovšie televízne seriály, filmy, dokumenty alebo živé športové prenosy nájdete na jednom mieste. To všetko v LG 4K TV 55NANO803NA Smart LED.



Výhra každého gamera

Virtuálny svet bude vyzerať lepšie než v skutočnosti vďaka technológii NanoCell a čistým farbám, ktoré táto technológia vytvára. S vylepšenou grafikou v reálnom čase vďaka rôznym herným funkciám, ako je nízke oneskorenie na vstupe, HDMI 2.1 a HGiG si užijete virtuálny svet ešte viac. Televízor LG 55NANO803NA Smart LED má navyše nízky Input lag, ktorý vám umožní zaútočiť na súpera okamžite a bez omeškania.

ThinQ AI

Ovládajte vašu inteligentnú domácnosť vďaka inteligentnej technológii LG ThinQ AI pomocou rozpoznávania pokynov v prirodzenej reči.

Režim HGiG

Príjemnejšie zobrazenie pre oči vás vtiahne priamo do deja hry. Režim HGiG rozozná výkon televízora a kvalitu obrazu.


Ozajstný zážitok zo športových stretnutí

Televízor LG 55NANO803NA Smart LED obsahuje technológiu Nano Accuracy, ktorá umožňuje vidieť presné farby bez skreslenia, a to z ľubovoľného uhla. Ultra veľká obrazovka, čisté farby a úžasná kvalita obrazu poteší každého fanúšika pri sledovaní športových prenosov. S funkciou Motion Pro môžete sledovať všetky rýchle a jemné pohyby každého hráča bez rozmazania.

Smart TV LG 55NANO803NA s virtuálnym zvukom

Smart TV LG 55NANO803NA disponuje bohatším virtuálnym zvukom 4.0. Vytvorte si vo vašej obývačke efekt priestorového zvuku vďaka možnosti pripojenia až dvoch Bluetooth reproduktorov.

Športové upozornenie

Teraz vám už neunikne žiadne športové stretnutie vďaka funkcii Športové upozornenie, ktorá vás informuje pred zápasom, počas neho a po ňom.

Urobte si skvelú atmosféru s televízorom UHD 4K LG 55NANO803NA

Televízor UHD 4K LG 55NANO803NA disponuje ultratenkým rámčekom, vďaka ktorému budete vnímať iba dianie na obrazovke a rámček si ani nevšimnete. Televízor z radu NanoCell tak skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 98 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 124 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,2 cm
Výška 77,6 cm
Hĺbka 23,1 cm
Výška bez podstavca 71,6 cm
Hĺbka bez podstavca 6,36 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 103,7 cm
Hmotnosť 17,6 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK612d02
Produktové číslo:  55NANO803NA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07