Obnoviť stránku

55" LG 55NANO76

4,3 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
479 €

55" LG 55NANO76

Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade by mohol spĺňať vaše očakávania televízor LG. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10 a HLG. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás dozaista uchvátia. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 20W reproduktorov. Smart TV LG je založený na modernom operačnom systéme WebOS a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva čierna farba. Na montáž televízora na stenu je vhodné využiť držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 55
Televízor 55

Kľúčové prednosti televízora 55" LG 55NANO76

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor LG
  • Skvelé obrazové zážitky vám predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete ohromení zvukom 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG je založený na modernom operačnom systéme WebOS
  • Samozrejmosťou je podsvietenie Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV a Amazon Prime Video

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Označenie 4K znamená, že obraz je vykresľovaný so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED vám ponúkne presné zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 55
Televízor 55

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. LED displej zaisťuje vysokú úroveň jasu, tým sa zlepšuje zážitok zo sledovania filmov aj v priestoroch s dostatočným svetlom. Vo svojej výbave má LED diódy umiestnené za LCD panelom, to umožňuje dosiahnuť čistý obraz.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10 a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu nastavený podľa scény s najjasnejším osvetlením.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom LG

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Herný výkon je zabezpečený dobrou grafikou, rýchlymi reakciami a minimálnou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS ponúka rôznorodé funkcie, napríklad Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo je obzvlášť vhodné pre najmenších divákov. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici. Všetky pripojené prístroje môžu byť ľahko ovládané pomocou jedného inteligentného ovládača. Len stlačíte tlačidlo a zobrazíte si svoju obľúbenú aplikáciu.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Pomocou funkcie HbbTV sa televízor stáva ešte viac interaktívnym zážitkom, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Istotne si obľúbite ovládanie televízora pomocou gest. Prepínanie kanálov, regulácia hlasitosti a prechádzanie menu tak budú hračka. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Priamo na televíznej obrazovke si tak budete môcť prezerať stránky. Majte prístup k smart funkciám, ktoré vám umožnia prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a pod. Zaujímavou funkciou je možnosť prehrávania videa s 360° panoramatickým záberom. Vďaka ovládaciemu prvku sa budete môcť pohybovať po videu a otáčať ním všetkými smermi. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

LCD LED televízor LG vás určite upúta svojimi multimediálnymi funkciami. V prípade, že nestíhate sledovať svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás televízny program prestane zaujímať, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu režimu skenovania nájdete rýchlo a efektívne dostupné televízne a rozhlasové kanály. Vďaka základnému hotelovému režimu je možné vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

78,8 × 123,5 × 26 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,5 × 5,81 cm (V × H)

Hmotnosť:

16 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,5 cm
Výška 78,8 cm
Hĺbka 26 cm
Výška bez podstavca 71,5 cm
Hĺbka bez podstavca 5,81 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 81,9 cm
Hmotnosť 16 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 20 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 84 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 122 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK612d002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55NANO763QA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07