Obnoviť stránku

55" LG 55LF561V

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55LF561V

Úsporne a výborne vybavené Full HD LED televízor LG s uhlopriečkou 139 cm obohatí váš obytný priestor o moderný metalický dizajn, ktorý ideálne ladí s domácim interiérom. Medzi funkciami šetriacimi elektrickú energiu a tým aj vašu peňaženku a životné prostredie je kontrola podsvietenia pre reguláciu jasu, funkcia Screen-off umožňujúca vypnutie obrazovky v čase, kedy chcete prehrávať iba zvuk, a funkcia Standby Mode Zero, ktorá umožňuje prepnúť televízor do pohotovostného režimu s nulovou spotrebou energie.


VIRTUAL SURROUND

Priamo do centra diania vás vtiahne zvuk Virtual Surround, ktorý vypĺňa viac priestoru okolo vás. Celkový zvukový výkon je 20 W, čo je dostatočné na kvalitné ozvučenie klasickej obývacej izby.

LG 42LF561V LED TV

LG 42LF561V LED TV

MOTION ECO SENSOR

Motion Eco Sensor je brilantná nová technológia, ktorá znižuje spotrebu elektriny citlivou reguláciou jasu obrazovky podľa rýchlosti pohybu obrazu.


Moderné Full HD televízory za rozumnú cenu

Rozlíšenie Full HD, teda 1920 x 1080 obrazových bodov sa dnes už stalo štandardom. Po spojení televízora s tým správnym obrazovým obsahom budete môcť sledovať jemné detaily a prekrásny obraz aj z krátkej vzdialenosti od obrazovky. Televízor je pripravený na príjem digitálneho pozemného, káblového aj satelitného vysielania, ktoré môžete tiež nahrávať na USB úložiska. V Konektorovej výbave nechýba prepojovací štandard HDMI 1. 4 ani digitálny optický audio výstup.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,3 cm
Výška 77,2 cm
Hĺbka 25,5 cm
Výška bez podstavca 72,5 cm
Hĺbka bez podstavca 5,7 cm
Hmotnosť 17,7 kg
VESA prichytenie 400×400
Kód:  WK609m25
Produktové číslo:  55LF561V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19