Obnoviť stránku

55" LG 55EG910V

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55EG910V

Zakřivená obrazovka

Dokonalá krivka

Doprajte očiam pokoj a sledujte obrazovku, ktorá je ideálne tvarovaná podľa vášho prirodzeného zorného poľa. Vychutnajte si úchvatný obraz a nechajte sa úplne vtiahnuť do deja z akéhokoľvek uhla pohľadu. Obraz zakriveného televízora LG OLED má rovnakú kvalitu bez ohľadu na to, kde sedíte. Teraz môžete vidieť zázraky prírody spôsobom, ktorý je úplne prirodzený.

Systém webOS 2.0

WebOS 2.0

Zžite sa s jednoduchou a intuitívnou platformou WebOS 2.0 inteligentného televízora LG. Vďaka najjednoduchšiemu ovládaniu inteligentného televízora si môžete užívať viac zo svojej obľúbenej zábavy. Doprajte si viac radosti, menej starostí a jednoduchú navigáciu dostupným obsahom prostredníctvom ovládania Magic Remote. So svojim televízorom môžete pohodlne komunikovať pomocou kurzora, klikania a rolovania na obrazovke alebo môžete len sedieť a dávať hlasové príkazy.

Pokročilá technológia

Každý pixel televízora LG OLED, ktorý prekonáva technológiu LED, umožňuje ponoriť sa do sveta neprekonateľných farieb. Každý pixel emitujúci svetlo televízora OLED sa sám zapína a vypína, aby mohli vyniknúť aj najmenšie detaily v obraze neskutočnej kvality, aký bol predtým nepredstaviteľný. Obrazovka vám zakaždým sprostredkuje takmer dokonalý obraz s najjasnejšími bielymi odtieňmi a najtmavšími čiernymi tónmi pri každom type a kvalite osvetlenia.

Akčné scény s maximálnou ostrosťou

Nenechajte si uniknúť rýchle akčné scény svojho obľúbeného filmu alebo fandite svojmu obľúbenému športovému tímu s maximálne ostrým obrazom. Vysoko vyvinutý systém odozvy televízora LG OLED je zárukou toho, že vám nikdy neuniknú rozhodujúce okamihy filmu či športového prenosu. Táto obrazovka s neuveriteľne jasným a krištáľovo čistým obrazom sprostredkuje každý pohyb plynule a bez rozmazania.

Hviezdny zvuk zo všetkých uhlov

Vyplňte celú miestnosť všetkým, čo môže zvuk v kvalite Ultra Surround ponúknuť. Nechajte sa obklopiť zvukom, ktorý svojou hĺbkou posúva hranice vášho vnímania dynamiky. Z každého smeru a uhla pohľadu si uvedomíte, ako povznášajúce a očarujúce môže byť posedenie pred technologickou novinkou spoločnosti LG.

Dynamický zvuk
Tenké provedení

Neskutočné vyhotovenie

Dizajn Art Slim televízora LG OLED spája funkčnosť a štýlovosť, aby vám ponúkol pohodlie a eleganciu. Tento úžasne štíhly televízor prekonáva z hľadiska štíhlosti väčšinu inteligentných televízorov bez toho, aby robil kompromisy v komforte a kvalite. Užite si chvíle strávené so špičkovou technológiou, ktorú vám ponúka najmodernejší a najštýlovejší televízor sveta.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,5 cm
Výška 76 cm
Hĺbka 20,8 cm
Výška bez podstavca 71,9 cm
Hĺbka bez podstavca 4,9 cm
Hmotnosť 15 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK609m78x5
Produktové číslo:  55EG910V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07