Obnoviť stránku

55" JVC LT-55VU3905

+ darček Lepší.TV a HBO na 3 mesiace
4,5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" JVC LT-55VU3905

Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov je najlepšie staviť na TV 55" JVC LT-55VU3905 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Plne dostačujúca uhlopriečka 55 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD sa vyplatí každému, kto hľadá televízor do obývacích izieb pravých filmových nadšencov. Neuveriteľné rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV predstavuje úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Zdieľať obraz z mobilného zariadenia budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Najdôležitejšie rysy TV 55" JVC LT-55VU3905

  • TV JVC má uhlopriečku 55"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz plne dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Červené tlačidlo HbbTV ponúka možnosť na prehliadanie napr. programu vysielania, možnosť navštíviť archívy relácií, hranie hier alebo čítanie správ
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k sieti
  • Štandard prichytenia VESA s hotovými závitmi na skrutky v rozstupe 400×200 mm na pripevnenie na stojan
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Exkluzívna kvalita obrazu televízora JVC

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. televízora 55" JVC LT-55VU3905 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením vás presvedčí, že je správnou voľbou. Označenie 4K charakterizuje panel so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora JVC sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto dosahuje jednu z najlepších úrovní detailov. Ani pri pohľade naozaj zblízka nestratí nič zo svojej kvality a zostáva perfektne ostrý. Vysokú jemnosť obrazu môžete oceniť pri veľkom množstve obsahu, seriálov alebo filmov, najmä tých z Blu-ray diskov. Seriály a filmy natočené v nedostatočnom rozlíšení vie spracovať dopočítaním a ľahko ich tým zdokonalí. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod pridaných aplikácií, v týchto TV totiž býva výkonnejší hardvér.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 55" JVC LT-55VU3905

Pokiaľ chytáte kanály na bežnú anténu, hlavnú starosť môžete hodiť za hlavu. Najnovšiu technológiu pozemného vysielania DVB-T2 bude tento televízor ovládať, nič ďalšie už nebudete musieť riešiť. S DVB-S2 tunerom môžete prijímať signál zo satelitu, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. Pri využívaní káblového typu možno zapojiť 55" JVC LT-55VU3905 pomocou tzv. DVB-C tunera. Rovnako ako na počítači alebo tablete, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasické prostredie internetového prehliadača. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou televízora JVC je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov vďaka USB portu. Podporovanými zvukovými formátmi sú DTS TruSurround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV JVC

Televízor JVC vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Skylink Live TV.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,5 cm
Výška 77,5 cm
Hĺbka 23,5 cm
Výška bez podstavca 72 cm
Hĺbka bez podstavca 7 cm
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WJV055w3
Produktové číslo:  JVCLT55VU3905
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17