Obnoviť stránku

55" BenQ PH550

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" BenQ PH550

BenQ PH550 je moderným profesionálnym LED displejom, s ktorým bude predávanie a vystavovanie tovaru vašou radosťou. PH550 je zariadenie, špeciálne upravené pre tzv. Digital signage, alebo digitálne projekcie, určené do verejných priestorov. Je teda ideálny pre prezentáciu produktov, informácií, marketingových správ a ďalšieho obsahu vašim zákazníkom - navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú.

Kľúčové vlastnosti

  • MDA pre správu zariadení na diaľku
  • Možnosť vytvorenia video steny až z 10x10 displejov
  • Vytvorenie steny 4x4 bez nutnosti použitia rozbočovačov
  • Full HD rozlíšenie pre perfektne ostré video za každých okolností
  • Vstupy HDMI, DVI i DisplayPort pre jednoduché pripojenie napr. počítača
  • Funkcie Color Calibration pre unifikáciu farieb na viacerých displejoch pre dokonalú video stenu
  • Technológia Anti-Image Retention proti vypaľovaniu obrazu aj pri dlhodobom použití

Ostrý obraz - na šírku i výšku

Vďaka Full HD rozlíšeniu si môžete byť istí, že vaša prezentácia bude vždy perfektne ostrá. Navyše - pre zvýšenie flexibility, je možné zariadenie používať ako na výšku, tak šírku, zatiaľ čo energeticky úsporné LED podsvietenie sa postará o to, že ekonomicky bude čo možno najviac efektívne, pričom poskytne vždy jasný obraz s prirodzenými farbami.

Vytvorte efektnú video stenu

Na efektnú prezentáciu firiem je v súčasnosti kladený veľký dôraz a PH550 je pripravené vám pomôcť presne v tomto duchu - jednoducho spojte až desať ďalších displejov PH550 - a pomocou vstupov HDMI, DVI, VGA a moderného DisplayPort budete môcť zobrazovať zdroje z analógových i digitálnych zdrojov, pričom výsledok bude vždy vyzerať skvele. Vďaka super tenkému 5,3 mm rámčeku budú vaši zákazníci doslova ohromení nádherným obrazom a vaše informácie, či prezentácie produktov tak rozhodne nezostanú opomenuté.

Spravujte zariadenia i na diaľku

S inteligentným systémom MDA (Multiple Display Administrator) máte vaše zariadenie vždy dokonale pod kontrolou. Okrem toho, že poskytuje väčšie pohodlie, ponúka ďalšie šikovné funkcie, ako napríklad integráciu s plánovacími systémami, e-mailové upozorňovanie na vznikajúce problémy, centralizovaný monitoring a správu a naviac možnosť ľahko vypnúť nepoužívané zariadenia, vďaka čomu ušetríte značné množstvo nákladov, vynaložených na spotrebovanú energiu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 24 h/deň
Kód:  WT240d1
Produktové číslo:  9H.F0NPM.NA2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11