Obnoviť stránku

55" BenQ DH551F

Príslušenstvo k tovaru

55" BenQ DH551F

BenQ DH551F je unikátnym obojstranným 55" zobrazovacím panelom, ktorý je určený pre profesionálne a bezchybné zobrazovanie informácií, vďaka špeciálnej konštrukcii, umožňujúcej umiestniť ho všade tam, kde to je práve potrebné. Je teda ideálny napríklad pre zobrazovanie cestovných poriadkov a informácií cestujúcim, možno ho využiť ako reklamný pútač, či štýlovú obrazovku, ktorá oznámi vašim zákazníkom, zamestnancom a ďalším zainteresovaným osobám všetko potrebné - a navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú.

Kľúčové vlastnosti

  • Robustné puzdro, zaisťujúce vysokú odolnosť a spoľahlivosť
  • Moderné HDMI vstupy pre jednoduché pripojenie napr. notebooku
  • Jas 700 cd/m2 pre využitie v exteriéroch
  • Priemerná životnosť až 50 000 hodín
  • Pripravený pre nepretržité použitie 24/7
  • Špeciálny dizajn AERO
  • Kolieska pre voľný presun na miesto určenia
  • Možnosť zavesenia do voľného priestoru

Unikátny v každom smere

Okrem perfektnej vizuálnej kvality a vysokému jasu 700cd/m2, ktorý ho priamo predurčuje na využitie v exteriéroch, je DH551F rovnako vybavený špeciálnou konštrukciou s kolieskami, ktoré mu umožnia presunúť všade tam, kde je to momentálne nutné. Vďaka inovovanému telu, ktorého hrúbka nepresahuje 24 mm, sa hodí aj do zúžených priestorov - napríklad do výkladu obchodu. Vďaka svojmu futuristickému AERO dizajnu pritiahne oči okoloidúcich a prinesie im presne tie informácie, ktoré sú dôležité - pre váš biznis, či inštitúciu. Možno ho postaviť ako na zem, či zavesiť voľne do priestoru - vždy budú ako on, tak aj ním zobrazovaný obsah vyzerať skvele.

Dlhotrvajúci zdroj informácií

Rad D sa môže pochváliť úžasnou priemernou životnosťou až 50 000 hodín, vďaka čomu vydrží aj niekoľko rokov nepretržitej prevádzky. Vďaka výkonu podľa priemyselných noriem a robustnej konštrukcii sú displeje BenQ, určené pre digitálne projekcie vo verejných priestoroch, navyše ešte úspornejšie, než klasické spotrebné modely. Robustné puzdro potom displeju zaručuje vyššiu spoľahlivosť aj v situáciách, v ktorých by u klasických plastových displejov mohlo dôjsť k nenávratnému poškodeniu - napríklad v rámci prepravných centier.

 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 24 h/deň
Kód:  WT240a
Produktové číslo:  9H.F27PU.NA1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12