Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

50" TCL 50V6B

Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
407,15 €
Garancia najlepšej ceny
Novinka
479 €

50" TCL 50V6B

Chcete si vo svojom domácom prostredí užiť filmy a vychutnať si rovnakú atmosféru ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor TCL. Vychutnajte si skvelé obrazové zážitky najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočnou pastvou pre oči. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming prinesie uspokojenie aj tým najnáročnejším hráčom. Smart TV TCL sa opiera o pokročilý operačný systém Google TV a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára titán farba. Televízor môžete pripevniť na stenu pomocou držiaka VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 50
Televízor 50

Hlavné vlastnosti televízora 50" TCL 50V6B

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor TCL
  • Ohromujúce vizuálne zážitky ponúka moderná technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Milovníci akčných momentov budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke
  • Smart TV TCL využíva novodobý operačný systém Google TV
  • Nechýba ani podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Audio
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Favorizovaná filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki a FilmBox

Prekvapí vás výnimočne ostrý obraz televízora

Posaďte sa a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke. Televízor TCL je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, a tak je možné preniesť k vám na obrazovku film či program bez straty kvality. Technológia Direct LED poskytuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 50
Televízor 50

LCD LED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. LED technológia poskytuje vysoký jas, čo zvyšuje kvalitu sledovania filmov aj v dobre osvetlených priestoroch. Vo svojej výbave má LED diódy umiestnené za LCD panelom, aby bol dosiahnutý čistý obraz.

Podporuje rôzne formáty HDR

S týmto TV a jeho podporou technológie High Dynamic Range (HDR) získate rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10 a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu nastavený podľa scény s najjasnejším osvetlením.

Televízor 50
Televízor 50

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru TCL

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hráčska skúsenosť skutočne fascinujúca. Televízor TCL funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor Google TV prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant. Vďaka tomu budete môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a pripojiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak stane vaším sprievodcom vo svete elektroniky. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo príde vhod obzvlášť malým divákom. Ľahko tak vyhľadajú svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby museli ručne písať jej názov na klávesnici. Pomocou jedného inteligentného ovládača budete bez problémov ovládať všetky pripojené zariadenia. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Televízor 50
Televízor 50

Využite všetky inteligentné funkcie televízora TCL

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez potreby používania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Televízor 50

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

LCD LED televízor TCL vás určite upúta svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane zaujímať, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

68,4 × 111,1 × 25,7 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

64,4 × 7 cm (V × H)

Hmotnosť:

7,3 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Povrch obrazovky Matný
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,1 cm
Výška 68,4 cm
Hĺbka 25,7 cm
Výška bez podstavca 64,4 cm
Hĺbka bez podstavca 7 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 96,1 cm
Hmotnosť 7,3 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Titán

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 55 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 78 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690b9m3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50V6B
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11