Obnoviť stránku

50" TCL 50P755

Garancia najlepšej ceny
Novinka
619 €

50" TCL 50P755

Chcete si v pohodlí domova užiť filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor TCL. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Priaznivci rýchlych scén si prídu na svoje vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a Cloud gaming uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Smart TV TCL je podporovaný moderným operačným systémom Google TV a jeho vydarený dizajn dolaďuje vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní titán farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 50
Televízor 50

Hlavné vlastnosti televízora 50" TCL 50P755

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor TCL
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke
  • Smart TV TCL je riadený pokročilým operačným systémom Google TV
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR a TÜV Low Blue Light
  • Zvuk ako v kine zaistí Dolby Atmos, DTS HD, priestorový zvuk, DTS:X a DTS Virtual: X
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Medzi vyhľadávané funkcie ďalej patrí automatická regulácia hlasitosti a oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer a Facebook Watch

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke. Televízor TCL vám vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke poskytne veľmi podrobný obraz. Značenie 4K označuje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality. Technológia Direct LED umožňuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa aktívne prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé podanie farieb.

Televízor 50
Televízor 50

LCD LED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia LCD LED TV vás vtiahne do deja. LED technológia poskytuje vysoký jas, čo prispieva k príjemnému sledovaniu filmov aj v osvetlených miestnostiach. Vo svojej výbave má LED diódy umiestnené za LCD panelom, aby sa dosiahol čistý obraz.

Televízor podporuje HDR formáty

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu dynamicky mení podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám zaručí bohatú paletu jasných a živých farebných odtieňov aj pri maximálnom jase obrazu.

Televízor 50
Televízor 50

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom TCL

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a Cloud gaming bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Vďaka VRR pôjdu hry krásne a plynule bez trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí ostrý a plynulý pohyb. Televízor TCL funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Najnovší operačný systém prináša neobmedzenú zábavu

Smart televízor Google TV ponúka širokú paletu zaujímavých funkcií, napríklad Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom vo svete elektroniky. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä tí najmenší diváci. Ľahko tak objavia napríklad svoju najmilšiu rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ľahko ovládať jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa zobrazí vaša obľúbená streamovacia služba.

Televízor 50
Televízor 50

Využite všetky inteligentné funkcie televízora TCL

Pomocou funkcie HbbTV sa televízor stáva ešte viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si televízne zážitky a využívať ďalšie online zdroje a možnosti bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor vám umožňuje jednoducho otvoriť webový prehliadač. Priamo na televíznej obrazovke si tak budete môcť prezerať stránky. Majte prístup k smart funkciám, ktoré vám umožnia prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a pod.

Skvelý televízor, ktorý uspokojí každého z vás

Podporuje komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami za pomoci WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast a Chromecast. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Atmos, DTS HD, Priestorový zvuk, DTS:X a DTS Virtual: X. Dolby Atmos ponúka 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom väčšieho množstva kanálov. V jednom kanáli sa nesie zvuk streľby, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a reálnejšie. Dozaista sa vám zapáči funkcia automatickej regulácie hlasitosti. Televízor kontinuálne monitoruje úroveň hlasitosti v reálnom čase a upravuje ju tak, aby sa predišlo náhlym zmenám hlasitosti pri prepínaní medzi programami alebo počas reklamných blokov. Praktickým riešením je možnosť nastaviť odlišnú hlasitosť pre vstavané reproduktory a slúchadlá súčasne. Pokiaľ používateľ pripojí slúchadlá k televízoru, môže si prispôsobiť hlasitosť podľa svojich potrieb bez akéhokoľvek vplyvu na ostatných poslucháčov, ktorí počúvajú televíziu cez reproduktory.

Televízor 50
Televízor 50

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

LCD LED televízor TCL vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, môžete si pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a pustiť si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

70 × 111 × 27,9 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

64,4 × 7 cm (V × H)

Hmotnosť:

8,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, TÜV Low Blue Light
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111 cm
Výška 70 cm
Hĺbka 27,9 cm
Výška bez podstavca 64,4 cm
Hĺbka bez podstavca 7 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 85,2 cm
Hmotnosť 8,9 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Titán

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 62 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 95 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690b9l4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50P755
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12