Obnoviť stránku

50" Sony Bravia XR-50X93J

+ BRAVIA CORE na 12 mesiacov + 5 filmov zadarmo
5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Sony Bravia XR-50X93J

Inteligentný TV Sony Bravia XR-50X93J využíva podsvietenie Full Array LED a vtiahne vás do deja sýtym zvukom a detailným 4 K rozlíšením

Vybavte si obývaciu izbu novým inteligentným televízorom Sony Bravia XR-50X93J so systémom Android a vychutnajte si detailné 4 K rozlíšenie na 50“ uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovkevychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkou výhodou inteligentného televízora Sony Bravia XR-50X93J je využitie podsvietenia Full Array LED. K internetu pripojíte televízor Sony Bravia XR-50X93J buď cez LAN kábe, alebo pomocou bezdrôtového pripojeniawifi. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a DolbyAtmos. Priestorový zvuk vychádza z 20 W reproduktorov televízora Sony Bravia XR-50X93J. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma i HDR10. Na pripevnenie televízora na stenuposlúži držiak štandardu VESA 200 × 200 mm.

Vychutnajte si s technológiouo BRAVIA XR obrovské množstvo filmov v najlepšej kvalite

Pri zakúpení televízora Sony Bravia XR-50X93J si využitím kreditov BRAVIA CORE môžete vybrať filmy najmenej z 300 titulov, vrátane filmov Venom, Peter Rabbit, Krotitelia duchov, Blade Runner 2049 a Jumanji: The Next Level a mnoho ďalších. Vďaka technológii BRAVIA XR a funkciám Pure Stream™ aIMAX® Enhanced si vychutnáte ohromujúci obraz s vynikajúcou kvalitou zvuku. Kúpou televízora Sony Bravia XR-50X93J získate 5  filmových kreditov spoločne s 12-mesačným predplatným. Využitím jedného kreditu získate prístup k jednému filmu. Viac informácií nájdete na stránkachSony.

 s technológiou BRAVIA XR 

 

Hlavné parametre služby

  • Unlimited streaming (0 kreditov) – ide o výber 100 filmov bez nutnosti aplikácie kreditu limitovaný na 12 mesiacov
  • Movies to redeem (1 film = 1 kredit) – databáza 300 filmov, ktorá sa bude do budúcna rozširovať
  • IMAX enhanced (0 alebo 1 kredit) – ide o vylepšený formát filmu
  • Studio Access (0 kreditov) – behind the scenes obsah bez nutnosti aplikácie kreditu
  • Technológia Pure Stream dosahuje takmer bezdrôtovú kvalitu ekvivalentnú UHD BD so streamovaním 30-80 Mb/s (nutnosť vlastniť kvalitné a plynulé internetové pripojenie)

Kľúčové vlastnosti inteligentného TV Sony Bravia XR-50X93J

  • Televízor má 50“ uhlopriečku a pracuje s detailným 4 K rozlíšením
  • Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 200 × 200 mm
  • Sony Bravia XR-50X93J disponuje funkciou lokálneho stmievania Full Array LED
  • O kvalitné ozvučenie sa postarajú 20 W reproduktory a technológia Dolby Atmos
  • Sony Bravia XR-50X93J využíva systém Android, ktorý ponúka množstvo inteligentných funkcií a aplikácií
  • Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV
  • Po pripojení externého HDD je možné nahrávať obľúbené relácie
  • Na pripojenie inteligentných zariadení či soundbarov môžete využiť bluetoothové pripojenie
  • Na internet sa môžete pripojiť prostredníctvom wifi alebo LAN kábla
  • Televízor Sony Bravia XR-50X93J podporuje hlasové ovládanie
  • Komponenty televízora Sony Bravia XR-50X93J sú vyrobené z recyklovaného plastu
  • Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

V televízore Sony Bravia XR-50X93J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-50X93J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Pozrite sa na 4 K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Sony Bravia XR-50X93J sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak v priebehu chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s LEDkovým panelom Full Array vytvorí na obrazovke televízora Sony Bravia XR-50X93J naozaj reálny obraz plný detailov s verným kontrastom.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J presne zobrazí všetky farby

Inteligentný televízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-50X93J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo zaručuje reálne podanie farieb.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Reálna hĺbka obrazu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zabezpečí televízoru Sony Bravia XR-50X93J kontrast vyrážajúci dych.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J dokáže reprodukovať stratené textúry

Televízor Sony Bravia XR-50X93J dokáže previesť akýkoľvek obsah či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4 K, vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami, s pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J ukazuje obraz bez rozmazania

Televízor pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo zaručuje plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečuje, aby bol výsledný obraz televízora Sony Bravia XR-50X93J zreteľný aplynulý.

Sony Bravia XR-50X93J ozvučí obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Kvalitné 20 W reproduktory inteligentného televízora Sony Bravia XR-50X93J vytvárajú pohlcujúci zvuk v spolupráci s procesorom Cognitive Processor XR. Vďaka tomu budete počuť zvuk ako nikdy predtým, pretože teraz bude oveľa zreteľnejší, nech sledujete čokoľvek. TelevízorSony Bravia XR-50X93J poskytuje dokonale zosúladený obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J zosúladí zvuk s akciou na obrazovke

S pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora Sony Bravia XR-50X93J doplnený o reálny zvuk perfektne zosúladený s práve prebiehajúcim dejom.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Nechajte sa obklopiť 3 D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, tak si môžete byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Sony Bravia XR-50X93J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J zvýrazní hlasy počas dialógov

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-50X93J automaticky zvýši hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnom zvýšení jeho čistoty.

Ovládajte televízor Sony Bravia XR-50X93J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-50X93J požadovanú reláciu. Môžete vysloviť celý názov titulu alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý ukazuje širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Sony Bravia XR-50X93J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone, určite oceníte, že televízor Sony Bravia XR-50X93J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku Sony Bravia XR-50X93J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšiehoobsahu z inteligentného telefónu do televízora Sony Bravia XR-50X93J  využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na zariadení a všetko z telefónu získa nový, väčší rozmer.

Sony Bravia XR-50X93J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete jednoducho ovládať jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na televízore Sony Bravia XR-50X93J sa zapne obľúbená streamovacia služba.

Sony Bravia XR-50X93J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-50X93J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J má nastaviteľný stojan

Stojan v dizajnovom vyhotovení je možné nastaviť podľa vášho vkusu. Univerzálny stojan televízora Sony Bravia XR-50X93J je nastavovací na dva smery:

  • Štandardné nastavenie pri sústredení sa na obraz
  • Úzke nastavenie je zase ideálne pre menšie police
Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Zarovnaný povrch poskytuje podmanivý pocit zo sledovania

Obrazovka televízora Sony Bravia XR-50X93J je upevnená v mimoriadne tenkom rámiku, takže sa môžete sústrediť na to, čo je podstatné – na obraz.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Televízor Sony Bravia XR-50X93J stojí na skvele vyzerajúcom stojane

Stojan televízora je vyrobený z hliníka a bol navrhnutý tak, aby sa skvele hodil k televízorom Sony Bravia XR-50X93J a rovnako k interiéru miestnosti.

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-50X93J optimalizuje obraz aj zvuk k podmienkam v miestnosti

Obrazovka inteligentného televízora Sony Bravia XR-50X93J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti na svetelných podmienkach v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-50X93J.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-50X93J vie zistiť vašu polohu a na mieru tak upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-50X93J.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-50X93J má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne relácie z dielne Netflixu. Vďaka tomu budú vízie aj zámer autora úplne zachované.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia zaručuje, že televízor Sony Bravia XR-50X93J verne reprodukuje obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-50X93J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Sony Bravia XR-50X93J má skvelý kontrast

Televízor Sony Bravia XR-50X93J oplýva technológiou XR Contrast Booster 5, ktorá presne vyvažuje svetelný výkon na celej obrazovke. Vďaka tomu budú svetlé oblasti svetlejšie a tmavé zase tmavšie. To poskytne celému obrazu televízora Sony Bravia XR-50X93J naozajstnú hĺbku.

Sony Bravia XR-50X93J ANDROID LED

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-50X93J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete. 


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 85 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 121 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,9 cm
Výška 71,3 cm
Hĺbka 29,6 cm
Výška bez podstavca 64,9 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 111,7 cm
Hmotnosť 14,7 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WS7481
Produktové číslo:  XR50X93JAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01