Obnoviť stránku

50 "Sony Bravia KDL-50W815B

5,0 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50 "Sony Bravia KDL-50W815B

Perfektní obraz

Pro fanoušky fotbalu

Bezkonkurenční zvuk

Nadstandartní výbava

Perfektný obraz

Televízor od spoločnosti Sony KDL-55W805B ponúka veľký panel s uhlopriečkou 55 palcov a LED podsvietením. Vďaka jedinečnému obrazovému procesoru si užijete úchvatnú kvalitu obrazu, či už ide o filmy prehrávané pomocou Blu-ray diskov alebo bežné televízne vysielanie. Výrazne redukuje šum a ponúka skutočne kvalitný ostrý obraz v rozlíšení Full HD (1920 x 1080 pixelov).

Pre fanúšikov futbalu

Novinkou je pridaný režim pre futbalových nadšencov, ktorý dokáže optimalizovať obraz aj zvuk pre živšie prenesenie atmosféry zo štadióna do vašej obývačky. Na to má pričlenené nové rozhranie, kde zobrazí novinky z rôzných zdrojov, a vy tak budete dodanými informáciami vždy presne v obraze.

Sledujte filmy v 3D na disku Blu-ray Disc, televízne vysielanie v 3D a videá na webe s obrázkami v 3D plnými drobných detailov – to všetko s prirodzenou hĺbkou ostrosti, ktorá sa príjemne sleduje. Dvoje okuliare TDG-BT400A sú súčasťou balenia. Rýchle a intuitívne rozhranie Bravia umožňuje prechádzať televízne kanály, odporúčané videá, fotografie alebo dokonca aj obsah internetu. Využiť môžete svoje chytré telefóny alebo tablety so systémom Android alebo iOS na zdieľanie fotografií a videí. Prehliadanie internetu zjednoduší zabudovaný internetový prehliadač a pripojiť je možné široké spektrum bezdrôtových klávesníc či myší.

Zvuk, ktorý nemá konkurenciu

Ani zvuková reprodukcia nezostáva pozadu. O kvalitnú reprodukciu zvuku sa starajú dva reproduktory, každý s výkonom 8 W. Technológia ClearAudio+ dokáže vyladiť zvuk televízora na pôsobivý, citovo obohacujúci zážitok, ktorý vás obklopí. Technológia Bass Reflex a špeciálna konštrukcia reproduktorov vytvára čistý a bohatý zvuk od jasných výšok po mohutné hĺbky. Zvuk bude vždy krásne čistý, či už počúvate hudbu alebo sledujete filmy s priestorovými efektmi.

Nadštandardná výbava

Televízne vysielanie si užijete vďaka zabudovanému digitálnemu, satelitnému a káblovému tuneru. Samozrejmosťou je príjem kanálov v HD rozlíšení. Obľúbené programy môžete nahrávať na externé úložisko pomocou USB konektora. Na pripojenie všetkých druhov prehrávačov slúžia HDMI porty s podporou MHL, ktoré má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tabletmi. Vo chvíli, keď zrkadlia obsah na televíziu, zároveň dobíjajú batériu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,6 cm
Výška 69,3 cm
Hĺbka 17,9 cm
Výška bez podstavca 65,6 cm
Hĺbka bez podstavca 6,4 cm
Hmotnosť 14,8 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WS748j2
Produktové číslo:  KDL50W815BSAE2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07