Obnoviť stránku

50" Samsung The Frame QE50LS03A

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung The Frame QE50LS03A


Samsung The Frame QE50LS03A ponúkne zážitok ako z galérie


Multifunkčný smart televízor Samsung The Frame QE50LS03A

Pozvite si svetové galérie umenia do vášho domova s TV The Frame QE50LS03A od spoločnosti Samsung. Minimalistický dizajn tohto smart televízora nielen perfektne zapadne do vášho priestoru, ale tiež rozžiari a obohatí ho o vaše obľúbené umelecké diela a fotky. Samsung The Frame QE50LS03A vás oslní štíhlym profilom, jednoduchými krivkami a schopnosťou perfektne priľnúť k stene ako pravý obraz. Na rozdiel od naozajstného rámu vám však ponúka toho ešte oveľa viac.



Rám, ktorý zohľadní váš vkus

Milovníkov minimalizmu potešia jednoduché krivky moderného rámu QLED televízora Samsung The Frame QE50LS03A, v ktorom vynikne umelecký obsah, skosený okraj potom obohatí váš domov o nenútenú eleganciu. Dokonca ani úprava interiéru nebude problém – výmena rámu TV Samsung The Frame QE50LS03A je jednoduchá a rýchla vďaka praktickým magnetom na okrajoch.



Samsung The Frame QE50LS03A priľne k stene ako obraz

Vďaka špeciálnemu držiaku na stenu Slim Fit, ktorý je súčasťou balenia, splynie váš smart televízor Samsung The Frame QE50LS03A so stenou ako pravý rám obrazu. Akonáhle pre neho nájdete perfektné miesto, ľahko si tiež nastavíte uhol displeja podľa vlastných predstáv. Môžete ho dokonca zavesiť zvisle v portrétnom režime pre vertikálne usporiadanie umenia či fotiek.


Zamotané káble sú minulosťou

Spolu so smart TV Samsung The Frame QE50LS03A sú dodávané dve elegantné riešenia vášho káblového systému, ktoré vám pomôžu s udržiavaním poriadku. Priehľadný kábel One Invisible Connection ďalej podčiarkne minimalistický vzhľad televízora The Frame a ponúkne vám dĺžku až 15 metrov na pripojenie zariadení. Môžete si tak presne určiť, kam umiestnite svoj externý modul One Connect Box, ktorý šikovne schová nevzhľadné káble. To všetko dostanete ako súčasť balenia pre ešte uhladenejší vzhľad vášho domova.



Samsung The Frame QE50LS03A zaistí domáce kino a výstavu v jednom

Obľúbený seriál alebo súkromná galéria u vás doma? Prepnite vašu TV Samsung The Frame QE50LS03A do režimu umenia Art Mode, ktorý okamžite navodí atmosféru veľkolepej výstavy svetoznámych diel. Na rozdiel od bežných rámov však môžete medzi obrazmi ľubovoľne prepínať. V Art Store navyše máte neobmedzený výber z rastúcej ponuky viac ako 1 400 umeleckých diel, a to od preslávených obrazov až po moderné fotografie.

Samsung The Frame QE50LS03A má nízku spotrebu energie

Majstrovské diela potrebujú skvelé osvetlenie, aby v nich mohli naplno vyniknúť jemné, precízne detaily. Preto je v televízore Samsung The Frame QE50LS03A zabudovaný senzor okolitého osvetlenia, ktorý neustále prispôsobuje jas displeja vašim podmienkam. Obrazovka sa navyše automaticky zapne vždy, keď zaznamená vašu prítomnosť, ale inak zostáva vypnutá. Šetrí tak životné prostredie aj vaše náklady na energiu.


Vytvorte si vlastnú galériu s televíziou Samsung The Frame QE50LS03A

Nechajte sa v okamihu preniesť do vašich najkrajších zážitkov. Pomocou smartfónu či USB flash disku ľahko nahráte svoje osobné fotografie a obklopíte sa svojimi najkrajšími spomienkami. Úložisko vlastnej galérie vám teraz ponúka 16 GB internej pamäte, takže môžete s pokojom nahrávať aj snímky s vyšším rozlíšením.

Samsung The Frame QE50LS03A má skutočne živý obraz

Objavte vo vašich obľúbených scénach dychberúce detaily. Samsung The Frame QE50LS03A je vybavený obrazovou technológiou Quantum Dot, ktorá zabezpečuje 100 % farebný objem a dokonalú farebnosť, textúru a skutočne detailný obraz pri pohľade z akéhokoľvek uhla.


Obraz na TV Samsung The Frame QE50LS03A obstará pokročilý procesor s umelou inteligenciou

Sofistikovaný procesor Quantum Processor 4K vyvinutý spoločnosťou Samsung je obohatený o špičkovú umelú inteligenciu, ktorá sa neustále učí a prispôsobuje obraz aj zvuk pre maximálny zážitok zo sledovania. Po 30 rokoch neúnavného zdokonaľovania výkonu si tak môžete byť istí, že vás čakajú len tie najlepšie audiovizuálne zážitky.



Inteligentné ovládanie TV Samsung The Frame QE50LS03A

To, čo kedysi znelo ako hudba budúcnosti, sa dnes stalo realitou. Nemusíte už hľadať náhradné batérie, diaľkový ovládač One Remote je poháňaný solárnymi článkami a umožní vám spoľahlivo ovládať pripojené zariadenia. TV Samsung The Frame QE50LS03A tiež automaticky deteguje vaše externé zariadenia, ktoré vám tak sú k dispozícii ihneď po pripojení.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 87 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 123 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 112,41 cm
Výška 67,92 cm
Hĺbka 22,78 cm
Výška bez podstavca 64,5 cm
Hmotnosť 12,2 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním
Obsah balenia Držiak na stenu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR178m3
Produktové číslo:  QE50LS03AAUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07