Obnoviť stránku

50" Samsung QE50Q80A

4,2 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung QE50Q80A


Samsung QE50Q80A ponúkne úchvatný obraz na 4K QLED obrazovke


Samsung QE50Q80A ponúkne detailný obraz s obrovským kontrastom

Aby obraz vyzeral skvele a dokonale vás stiahol do deja, musí byť náležite kontrastný. Naozaj žiarivú bielu a tmavú čiernu zaisťuje inteligentné a veľmi presné priame zadné podsvietenie Direct Full Array televízora Samsung QE50Q80A.



TV Samsung 4K QE50Q80A prináša inteligentné vylepšenie obrazu aj zvuku

Dôležité funkcie vrátane inteligentného zlepšovania obrazu a zvuku má na starosti pokročilý Quantum Processor 4K. Okrem iného využíva pokročilú umelú inteligenciu na to, aby obsah v nižšom rozlíšení prepočítal do vyššej kvality, ktorá sa približuje naozajstnému 4K. Sledovať TV Samsung 4K QE50Q80A tak bude zážitok ako v kine.



Mimoriadne farby, kontrast aj jas v podaní Quantum Dot na TV Samsung QE50Q80A

Či už vás s TV Samsung QE50Q80A čaká epické dobrodružstvo v hre alebo odpočinok pri filme, Quantum HDR 1500 vám ponúkne nadštandardný zážitok. Vďaka dynamickému mapovaniu tónov HDR10+ si vychutnáte bohaté farby a sýty kontrast, s ktorými oceníte aj tie najmenšie detaily.



Široké pozorovacie uhly na inteligentnom televízore Samsung QE50Q80A

Boj o najlepšie miesto pred TV obrazovkou Samsung QE50Q80A vo vašej obývačke je minulosťou. Vďaka širokým pozorovacím uhlom sa každé miesto stane tým najlepším bez skreslenia kontrastu a farieb.

Optimálne nastavenie TV Samsung QLED za akýchkoľvek podmienok

Adaptívny obraz zaistí v reálnom čase perfektné nastavenie jasu a kontrastu podľa sledovaného obsahu a okolitých podmienok. S televízorom Samsung QLED QE50Q80A môžete sa môžete úplne ponoriť do obľúbeného kinematografického či herného sveta bez toho, aby ste ho museli neustále pozastavovať a prispôsobovať displej.


So Samsung QE50Q80A uvidíte nádherné sýte farby aj hlbokú čiernu

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať realistický, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot na televízore Samsung QE50Q80A ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.



Buďte obklopení špičkovým zvukom z televízora Samsung QLED QE50Q80A

Správna filmová či herná noc sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. Vďaka zvuku sledujúcemu pohyb (OTS) sa vaše audio v každej scéne prispôsobí dianiu na obrazovke. Vstavané reproduktory televízora Samsung QLED QE50Q80A vás navyše obklopia zvukom a postarajú sa, aby ste boli vždy v strede diania. Či už sa rozhodnete pre umiestnenie na stole alebo na stene, vďaka automatickej kalibrácii zvuku SpaceFit Sound vždy získate optimálny audio zážitok presne pre váš priestor.



Mohutnejší zvuk zaistí soundbar od Samsungu

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk vylial z viacerých zdrojov. Samsung QE50Q80A preto ponúka inteligentnú technológiu Q-Symphony, ktorá vám po pripojení kompatibilného soundbaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.



QLED Samsung TV QE50Q80A je ideálny pre ultimátny gaming v 4K

Ak chcete herný televízor, ktorý dokáže ihneď reagovať na vaše bleskurýchle reflexy, bude QLED Samsung TV QE50Q80A s funkciou Motion Xcelerator Turbo+ vašou prvou voľbou. S vylepšením pohybu 120 Hz a odozvou panela pod 10 ms si vychutnáte plynulé hranie bez oneskorenia a rozmazania. Certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro zaistí znížené zasekávanie a trhanie obrazovky, aby ste si mohli užiť vaše srdcovky pri špičkovom výkone a vynikajúcom obraze. To všetko v pomeroch obrazovky 21 : 9 a 32 : 9, ktoré vám poskytnú na televízore Samsung QE50Q80A ďalšiu zobrazovaciu plochu pre skvelý zážitok aj z tých najnovších hier.



Práca aj zábava v jednom

Čím väčšia obrazovka, tým lepšia home office aj dištančná výučba. S QLED 4K Samsung QE50Q80A môžete úplne bezdrôtovo pripojiť svoj počítač, notebook aj telefón, a užiť si tak maximálne pohodlie, či už vás čaká štúdium alebo dôležitý meeting.


Využite obrazovku televízora Samsung QLED QE50Q80A na maximum

Pod názvom Multi View sa skrýva inteligentná funkcia, ktorá vám umožní pripojiť k televízoru Samsung QLED QE50Q80A telefón, rozdeliť obrazovku a sledovať obsah z viacerých zdrojov súčasne – napríklad hrať hru a popri nej sledovať videonávod. 4K panely môžete rozdeliť dokonca až na 2 obrazy.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 92 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 217 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,42 cm
Výška 72,3 cm
Hĺbka 23,98 cm
Výška bez podstavca 64,46 cm
Hĺbka bez podstavca 5,39 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 51 cm
Hmotnosť 18,1 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WR178m6
Produktové číslo:  QE50Q80AATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17