Obnoviť stránku

50" Samsung QE50Q67C

4,3 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -9 %
509 € 559 €

50" Samsung QE50Q67C

Vstúpte s televízorom Samsung QE50Q67C SMART QLED do sveta miliardy farebných odtieňov

Televízor Samsung SMART QLED so skvostnými a realistickými farbami

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre majú realistický, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, aby vynikli pri vysokom aj nízkom jase.

Televízor Samsung s technológiou Q HDR na neuveriteľne realistické škálovanie farieb

Sledujte scény v takom realistickom vyhotovení, ako ich vidí ľudské oko. Vďaka pokročilej technológii Quantum HDR sa na obrazovke televízora Samsung QE50Q67C SMART QLED odhalia všetky doposiaľ nezachytené detaily, výraznejšie farebné odtiene a väčšia hĺbka obrazu. Lepšia reprodukcia farieb dodá jednotlivým scénam viac živosti a jemnejšie prechody medzi jednotlivými odtieňmi. A s podporou dynamického mapovania tónov HDR10+ získava multimediálny obsah oveľa väčšiu hĺbku a plný kontrast, čo vás do samotného deja zaručene vtiahne ešte viac.

Inteligentný 4 K televízor Upscaling Samsung QE50Q67C SMART QLED

Televízor Samsung QE50Q67C SMART QLED poháňa pokročilý Quantum Processor Lite 4K, ktorý operuje s podporou umelej inteligencie a hlbokého učenia. Vďaka jeho výkonu sa zobrazuje každý obsah, dokonca aj staršie filmové klasiky, v kvalitnom 4 K rozlíšení. O to sa stará technológia 4K Upscaling, ktorá okrem každej scény vylaďuje aj ozvučenie, a pozdvihuje tak televízne zážitky na novú úroveň špičkového zobrazenia.

Televízor Samsung s výnimočnou vernosťou jednotlivých odtieňov a s certifikáciou PANTONE

Spoľahnite sa na úžasnú paletu farieb, ktoré na obrazovke televízora Samsung QE50Q67C SMART QLED rozohrajú ohromujúci koncert. To všetko a ešte oveľa ponúka vôbec prvý televízor, ktorý dostal certifikáciu uznávanej spoločnosti PANTONE. Výsledkom je fascinujúce zobrazenie s mimoriadnou vernosťou jednotlivých odtieňov.

Televízor Samsung s optimalizovanými farbami podľa typu obsahu

Televízor Samsung QE50Q67C SMART QLED je vybavený inovatívnou technológiou duálneho LEDkového podsvietenia, ktoré upravuje farebné tóny na obrazovke podľa práve prehrávaného obsahu. Diódy sa pravidelne striedajú a optimalizujú farby aj jas tak, že maximálne zodpovedajú reálnemu vyhotoveniu a umocňujú tak autentický pocit pri sledovaní.

Obraz a zvuk televízora SamsungQE50Q67C SMART QLED v harmonickej symbióze

Záznam symfonického orchestra, akčný thriller či športový prenos si s priestorovým audiom vychutnáte na úplne novej úrovni. Zvuk sledujúci pohyb (OTS Lite) presne korešponduje s dejom odohrávaným na obrazovke, vďaka čomu sa v okamihu stanete súčasťou deja.

Skvelá harmónia televízora Samsung QE50Q67CSMART QLED a soundbaru

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk vylial z viacerých zdrojov. QLED 4 K preto ponúka inteligentnú technológiu Q-Symphony, ktorá po pripojení kompatibilného soundbaru umožňuje naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora Samsung QE50Q67C SMART QLED. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.

Hrajte na televízore Samsung QE50Q67C SMART QLED aj bez konzoly

Radi by ste si zahrali obľúbené videohry, ale nemáte hernú konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou získate unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.

Obrazová dynamika v plnej ostrosti

Aj ten najdivokejší gaming prebehne v jasnom a ostrom zobrazení s technológiou Motion Xcelerator, ktorá sa stará o maximálne plynulý chod jednotlivých snímok tak, aby výsledný vizuál bol reprodukovaný v čo najprecíznejšom vyhotovení. Zbavte sa trhania, zasekávania a spomaľovania pri hraní a vykročte k absolútnemu víťazstvu.

Spríjemnite si život s televízorom Samsung QE50Q67C SMART QLED na maximum

Uľahčite si život automatizáciou domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad šikovnými spotrebičmi funkciou SmartThings. Ovládajte všetko, od práčky po svetlá z veľkej obrazovky televízora Samsung QE50Q67C SMART QLED prehľadným rozhraním – všetko jednoducho a intuitívne.

Virtuálne umenie v televízore Samsung QE50Q67C SMART QLED

Podľahli ste aj vy novodobému trendu NFT? V spojení s prvou platformou na predaj digitálneho umenia prichádza séria QLED TV 2023 s možnosťou objavovať a nakupovať priamo z obrazovky televízora. Takto môžete doma, v pohodlí obdivovať futuristické diela – rozmanitú grafiku, fotografie či videá v špičkovom rozlíšení, a dokonca sa stať jediným stlačením diaľkového ovládača hrdým majiteľom niektorých z nich.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,83 cm
Výška 68,17 cm
Výška bez podstavca 64,41 cm
Hmotnosť 11,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Zvuk sledujúci pohyb

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 53 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 103 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním
Kód:  WR176m41
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QE50Q67CAUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18