Obnoviť stránku

50" Samsung QE50Q60B

4,3 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung QE50Q60B

Vstúpte do sveta miliardy farebných odtieňov so Samsung QLED TV

Skvostné, reálne farby QLED Samsung TV QE50Q60B SMART QLED

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať reálny, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.

Hrajte na svojej Samsung Smart QLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Samsung Smart TV ponúka technológiu Q HDR pre neuveriteľne reálne škálovanie farieb

Sledujte scény v takom reálne pôsobiacom vyhotovení, ako ich vidí vaše oko. Vďaka pokročilej technológii Quantum HDR sa na obrazovke vášho Smart TV Samsung odhalia všetky doposiaľ nezachytené detaily, výraznejšie farebné odtiene a väčšia hĺbka obrazu. Lepšia reprodukcia farieb dodá jednotlivým scénam viac živosti a jemnejšie prechody medzi jednotlivými odtieňmi. A s podporou dynamického mapovania tónov HDR10+ získava multimediálny obsah oveľa väčšiu hĺbku a plný kontrast, čo vás do samotného deja zaručene vtiahne ešte viac.


Inteligentný 4K Upscaling Samsung Smart TV QE50Q60B SMART QLED

Samsung Smart TV QE50Q60B SMART QLED poháňa pokročilý Quantum Processor Lite 4K, ktorý operuje s podporou umelej inteligencie a hlbokého učenia. Vďaka jeho výkonu uvidíte každý obsah, dokonca aj staršiu filmovú klasiku, v kvalitnom 4K rozlíšení. O to sa stará technológia 4K Upscaling, ktorá okrem každej scény vylaďuje aj ozvučenie, a pozdvihuje tak vaše televízne zážitky na novú úroveň špičkového zobrazenia.

Televízor Samsung Smart optimalizuje farby podľa typu obsahu

Televízor Samsung QE50Q60B SMART QLED je vybavený inovatívnou technológiou duálneho LED podsvietenia, ktoré upravuje farebné tóny na obrazovke podľa práve prehrávaného obsahu. Diódy sa pravidelne striedajú a optimalizujú farby aj jas tak, že maximálne zodpovedajú reálnemu vyhotoveniu a umocňujú tak autentický pocit pri sledovaní.

Smart TV Samsung ponúka obrazovú dynamiku v plnej ostrosti

Aj ten najdivokejší gaming prebehne v jasnom a ostrom zobrazení s technológiou Motion Xcelerator, ktorá sa stará o maximálne plynulý chod jednotlivých snímok tak, aby výsledný vizuál bol reprodukovaný v čo najprecíznejšom vyhotovení. Zbavte sa trhania, zasekávania a spomaľovania pri hraní a vykročte smerom k absolútnemu víťazstvu.

Vďaka Samsung QLED TV rozšírite svoje víťazné obzory

Nastavte si tie najlepšie podmienky pre svoj gaming. Vďaka pomerom obrazovky 21 : 9 a 3 2: 9 môžete rozširovať zobrazovaciu plochu Samsung 4K TV QE50Q60B SMART QLED a dosiahnuť tak väčší prehľad nad prebiehajúcou akciou. A pomocou praktického Game Baru dokážete v reálnom čase optimalizovať ponuky, kontrolu oneskorenia na vstupe, FPS, HDR, pripojenie bezdrôtových slúchadiel, alebo upravovať už spomínaný pomer obrazovky.

Spríjemnite si život na maximum s TV Samsung Smart

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi inteligentnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho Samsung 4K TV QE50Q60B SMART QLED vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.

Univerzálna pracovná plocha televízora Samsung QE50Q60B SMART QLED

Doprajte si veľkorysú uhlopriečku televízora Samsung QE50Q60B SMART QLED a využite rýchly prístup k počítaču, laptopu, či smartfónu pre efektívnejšiu a prehľadnejšiu prácu z domova.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 68 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 102 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,83 cm
Výška 68,17 cm
Hĺbka 22,4 cm
Výška bez podstavca 64,41 cm
Hĺbka bez podstavca 2,57 cm
Hmotnosť 11,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR177m4
Produktové číslo:  QE50Q60BAUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17