Obnoviť stránku

50" Panasonic TX-P50GT60E

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Panasonic TX-P50GT60E

Tenký televízor Panasonic vytvorí moderným plazmovým zobrazením vzrušujúce 3D obraz z mnohých zdrojov a prináša chytré funkcie pre vaše potešenie. Oproti LCD/LED televíziám pracuje NeoPDP plazma s približne tisíckrát kratšie odozvou, Takže dokonale eliminuje zdvojenie hrán a rozmazanie obrazu. Vďaka tomu zaisťuje perfektnú reprodukciu trojrozmerného aj klasického obsahu. Dokonale plynulý obraz obstará riadenia obrazu s frekvenciou 3000 Hz. Pomocou inteligentného algoritmu pri spracovávaní obrazu vytvára najlepšia kombinácia snímok, čím je docielené dokonale ostrých športových, filmových i herných akcií.
Použitý panel sa chváli absolútnu čiernu v kontraste Infinite Black Pro. Vylepšenia panela a článkov prispieva k prehrávanie snímok s plynulým, prirodzeným odstupňovaním a temnou, sýtou čiernou - aj pri sledovaní v osvetlenom prostredí. Optimálne zobrazenie za každých podmienok prinesie svetelný senzor, Ktorý automaticky upravuje podsvietenie pre perfektne vyvážený obraz. Spolu s reproduktormi, kde nechýba riadny subwoofer, Si vychutnáte akýkoľvek obsah v 3D. Nie je však problém pripojiť cez optický konektor audio receiver a vytvoriť si tak vlastné domáce kino so všetkým všudy. Novinkou zaisťujúce váš komfort je hlasová interakcia a hlasový sprievodca. Stačí len vysloviť vaše priania.
Televízor má funkcie SMART TV. Získate prístup na internetové stránky a prístup k niekoľkým online službám skrze HbbTV. Dokonca po doplnení kamery podporuje komunikáciu cez Skype! S funkciou Swipe and Share jednoducho prehráte obsah z chytrého telefónu alebo tabletu. Podpora pripojenia k počítačovej sieti DLNA umožňuje prehrávať aj multimédiá uložené na počítači, NAS servera a ďalších zariadení. Získate tak nielen kvalitnú televíziu, ale aj rekordér a multimediálny prehrávač s vysokou kvalitou obrazu. K televízoru je možné prikúpiť elektronické dotykové pero, S ktorým môžete displej použiť pre stvárnenie vašich myšlienok.
Pre príjem televízneho signálu slúži trojica HD tunerov DVB-T, DVB-C aj satelitné DVB-S/S2. Poteší tiež široká paleta najrôznejších vstupných aj výstupných rozhraní v čele s trojicou HDMI portov. Zaujímavosťou sú 3 USB konektory s jedným vysokorýchlostným USB 3.0 a slot pre pamäťové karty SD až do kapacity 64 GB (SDXC), z ktorých si budete môcť priamo prehrávať súbory v moderných formátoch. Prístup k sieťovým funkciám obstará LAN port pre káblové zapojenie do existujúcej ethernetovej siete či vstavaný WiFi adaptér, S ktorým získate bezdrôtové spojenie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 117 cm
Výška 75 cm
Hĺbka 30,8 cm
Výška bez podstavca 69,7 cm
Hĺbka bez podstavca 4,9 cm
Hmotnosť 26 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WX250k2
Produktové číslo:  TX-P50GT60E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11